Sayfa 336/1195 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Muahahahaha. Yemisler milleti antik bugday diye. Yok testi kirilmis, yok muzede dokulmus de son 2 tohumu bir muhendis kurtarmis...

Bor gibi bir hikaye iste. 1500 senesinden beri bor kurtaracak Osmanliyi Turkiyeyi... Kilosu 500,000 dolar...
    Duyan da uzay gemisi yapiyorsun sanacak. Sise'nin yaptigi gibi ancak sise yaparsin o borla. Tonu 300 dolar.

Beni de yiyorlardi az kalsin antik azman bugday ile.
    Komunizm-101 derslerinden kacmasaydim hemen anlardim aslinda.
    Kactigimiz icin butun bitkiler, ot pamuk gibi gorunuyor gozume, kendimi bunlari toplarmsi gibi hisseidyorum. Rusya'da dogsaydim simdi resimdeki ben olurdum belki.

3. rant yoksa, sorun yok..

Memento mori

4. hadibe fazulye
    13,5 kır da gravatlı öküz katliamı olsun..
    Memento mori

O Tigraylilar da bize terorist deyip duruyorlar. Bunlar nerden cikti dedim. Galiba Etiyopya hukumetine drone satiyoruz.

Su Hamas konusunda argumani olan yok mu acaba? Teroristleri sizler de destekliyorsunuz deyip Erdogan'in hamas lideri ile fotografini koyuyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    hadibe fazulye
    13,5 kır da gravatlı öküz katliamı olsun..
    Okkasına 12.70 TL vereyim..Yaylalarda Rüzgar ters eserse, o parayı da vermem.:-))
    Sapını da öküzlere yem olarak yesin..!!
    Kurban yaklaştı diyorlar...!

7.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Kurban yaklaştı diyorlar...!
    valla sıkıntı billa sıkıntı...
    rüzgar dönerse
    haidi gibi yayla dansı yaparız...
    Memento mori

8. Hamas eskiden bizde terör örgütü olarak kabul edilirken de PKK yı ABD, Almanya, Fransa destekliyordu, bir şey değişmiyordu.

O dönemler Avrupa ve ABD bile Haması terör örgütü olarak görmüyorlardı, 11 Eylülden sonra ilan ettiler sanırım.

Avrupa yakın dönemde Haması terör örgütü listesinden çıkardı, sonra üst mahkeme iptal etti bu kararı.

İngiltere bile daha dün aldı listeye, o da sadece silahlı kanadını sanırım.

Yani hikaye bu işler, kimin gücü kime yeterse...

ABD Girit'e F-35 gönderiyor, Girit' te Yunanın Rusya'dan aldığı S-300 ler var...Bize gelince S-400 lerle F-35 ler yan yana gelmesi sakıncalı, Yunana gelince sakınca yok...palavra bunlar.

Tek gerçek şu, Gondeliza Rise tarafından çizilen Türkiye'den de toprak koparan BOP haritası...NATO tatbikatında Brüksel'de yanlışlıkla 10 yıl kadar önce duvara yansıtmışlardı, bizimkiler toplantıyı protesto etmişti filan.

Aga diyor ki, bundan gayri büyük ulus devlet istemiyorum, küçük, küçük, etnik olsun, güdülebilir demokrasi olsun, sonra zaptetmekte zorlanıyorum...hikaye bu...

Sayfa 336/1195 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •