Sayfa 522/1000 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,169 - 4,176 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Seçim yok mu şimdi. Temmuz zammında bir şey çıkmazsa o zaman inanirim

2.  Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    abi gördün eski banknot resimlerini. bu işler iş değil bizi ütüyorlar.. bilemezsin 500 mü 5000 mi.. selametle..
    Gördüm abi, hatta bir arkadaşla da paylaştım linkini
    yok büüüle bi ütülme şekli, resmen ülkeyi komple ütmüşler. Vatandaş olarak gözümüz açıldı da artık yılanoğlunu şortlamıyoruz. Vob yapmayın
    Hamdım Piştim Yandım

Şimdi artık sürekli yukarı mı ? Döviz, spot, viop, gayrımenkul, araç, vs hepsi yukarı mı gidecek ? ne kadar kolay bir şey şu yatırım işi ne alırsan al yukarı [emoji3][emoji3] yeter ki bir şey al

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

4.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Şimdi artık sürekli yukarı mı ? Döviz, spot, viop, gayrımenkul, araç, vs hepsi yukarı mı gidecek ? ne kadar kolay bir şey şu yatırım işi ne alırsan al yukarı [emoji3][emoji3] yeter ki bir şey al

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zaten amaç bu, sürekli yukarı gidecek diye herkes birşey alıyor satıyor alsana hacim, çarklar dönüyor böylece.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. düşük fayizli gredi neyim dağıtımı olursa bende artık bana ne abi bende kredi alacağım daha kimseyi düşünemem. maden alacağım direk.

olmadı oto yedek parça alalım gredili şimdi ahali araba alıyor bunlar motor piston turbo hep bozulacak yeni lazım.

gredineynen..

6.  Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    düşük fayizli gredi neyim dağıtımı olursa bende artık bana ne abi bende kredi alacağım daha kimseyi düşünemem. maden alacağım direk.

olmadı oto yedek parça alalım gredili şimdi ahali araba alıyor bunlar motor piston turbo hep bozulacak yeni lazım.

gredineynen..
    Memedabi her üçbeş yılda bi büüüle ucuz gredi dağıtıyollar,
    bizim fakir bi arkadaş her 5 yılda bi grediynen ev alıyordu, aradan 15 yıl geçti arkadaşın üç evi oldu ve aylık ödediği gredi çöp oldu, hefif zengin oldu. bende mal gibi kendi paramla rezil oldum. Puahhahhahh
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Gene tarihi bir gün oldu ..3045.50(uzlaşma 3043.25) kapattı.
    Abey seninle güzel yürüdük biz bu yollarda ama ben 24 saat sonrası için sinyalim sata döndü. Cüzi bir miktarla transfer oldum ben shortunu alıp denize girenler grubuna

3050 açtı ah uh

8. Kendimi teknik tarafta zayıf, reel tarafta fena değilim derdim.
    Şu tüfe bono işini anlamadım.
    Bilenlerden bir açıklama yapmalarını rica ediyorum.

Konu Tüfe endeksli bono

Benim bildiğim
    Şuan olan ve zaman zaman yeniden ihraç edilen enflasyon endeksi bonolar var. Ve hatta bankalar bunlardan süper kar yazıyor.
    Bilgim bu

Bu yeni konuşulan bono mevcuttan farkı nedir.
    Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 522/1000 İlkİlk ... 22422472512520521522523524532572622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •