Sayfa 330/427 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. Sanırım bunların miras olaylarından dolayı hisse takıldı. Bir türlü diğer gözde temettü hisselerinin performansını gösteremiyor. Benim için büyük hayal kırıklığı. Bilseydim böyle bir miras olayı olduğunu hiç girmezdim. Artık çıkamıyorum da gitmeyen bir bu kaldı.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ÖZKNTLK Yazıyı Oku
    Sanırım bunların miras olaylarından dolayı hisse takıldı. Bir türlü diğer gözde temettü hisselerinin performansını gösteremiyor. Benim için büyük hayal kırıklığı. Bilseydim böyle bir miras olayı olduğunu hiç girmezdim. Artık çıkamıyorum da gitmeyen bir bu kaldı.
    Miras olayı nedir? Çok eskiden böyle bir haber olmuş ama güncel bilgi bulamadım.

3. Miras filan hikaye Şirketin en büyük ortağı Arkın Kora yurt dışında yaşıyor ve hisselerini borsada satmaya devem ediyor. Şirketi Reha Kora yönetiyor . Ancak Kora Holding %18.05 ile en büyük ortak konumunda. Kora Holding Arkın Kora ya ait. Kendi şahsına aitde kalan
    son 687.000 lot hisseden borsaya satış geliyor..Şirketin satışları gayet iyi Konumunda Türkiye de tekel durumunda..Zaten çok karlı olan ALKA nında %80 i ALKİM e ait.. Potasyum illaki gelecek çalışmaların son hızla devam ettiğini biliyoruz..Teknik olarak hisse en kısa sürede 26 tl nin üzerine atma potansiyeli taşıyor..

4. Miras filan hikaye Şirketin en büyük ortağı Arkın Kora yurt dışında yaşıyor ve hisselerini borsada satmaya devem ediyor. Şirketi Reha Kora yönetiyor . Ancak Kora Holding %18.05 ile en büyük ortak konumunda. Kora Holding Arkın Kora ya ait. Kendi şahsına aitde kalan
    son 687.000 lot hisseden borsaya satış geliyor..Şirketin satışları gayet iyi Konumunda Türkiye de tekel durumunda..Zaten çok karlı olan ALKA nında %80 i ALKİM e ait.. Potasyum illaki gelecek çalışmaların son hızla devam ettiğini biliyoruz..Teknik olarak hisse en kısa sürede 26 tl nin üzerine atma potansiyeli taşıyor..

5. Aldığım günden beri en büyük ortak hisse satması ve aile büyüklerinin hisse devir işlemleri bende hisse ile ilgili aile arasında bir sorun olduğu kanısı uyandırdı.
     Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Miras olayı nedir? Çok eskiden böyle bir haber olmuş ama güncel bilgi bulamadım.
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Miras olayı yok. Paylaştılar bölüştüler bitti. Herkes kendi hakkını tasarruf ediyor. Kimi satıyor kimi üstüne oturuyor. Reha başgan Arkın efendinin elinden tüm hisseleri alsada ortak satışdan kurtulsak. Bu adam hisseleri ilk satmaya başladığında, şirketten kendine bir gelecek olmayacak hissiyatı bende uyanmıştı. Aksi halde katma değerli bir şirketin hissesi satılırmı. Yine satış yapacak. Dolaşımda çok lot var. Çok ağır. Hareket edemiyor. Arkın efendinin malını satması bizi üzer ama çok üzmez. Bu hissenin bu seviyelerde kalma sebebi, bir siyasi istikrar diğeride bizim gemiler. Gemilerin ipini çözecek bir babayiğit yok heralde. Putinle arası iyi olan yokmu acaba bir telefon etsede şu iş çözülse?
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

7. Çoğu hisse enflasyonu ve bilançoyu fiyatlarken bizim fiyatlamalar yalan oldu. Bilançodan sonraki piyasa yanlış anlaması bende büyük hayal kırıklığı oldu. Normalde borsada duyulan görülen herşey fiyatlanır. Peki bizim alkanın karı alkimin karı nerde?

Bizim alkanın ipleri tahtacının elindemi yoksa pozisyon alan diğer guruplarınmı? Pek takip etmiyorum takaslarınıda bilmiyorum. Alkanın taşıda toprağıda bizim olmasına rağmen ordan bize bir gülücük gelmemesi üzücü.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

8. 23.50 nin üzeri kapatması 26 yolculuğu için önemli..

Sayfa 330/427 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •