Sayfa 463/1122 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. dövizin bir kısmını kkm yaparsan o oranları veriyorlar benim bildiğim.. yazılmıştı sanki daha önce burada..

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Sn Bahri,
    bu akşamda Burak Akova asgari ücrete zama konusu tartışılmaz, yapılacak dedi. O da zamlar birkaç ay içinde yeni enflasyonla eriyeceğinden her 3 ayda zam yapılması gerekli diyor.

Kendini buna göre hazırla...

Asgari ücrete zam geliyor...
    Ben patronların buna onay vereceğini sanmıyorum...3600 ek gösterge bile 2023 bırakıldı...Yılbaşında hem emekli taban hemde asgariye sağlam bir artış bekliyorum...Ama Temmuzda olasılık bence sıfıra yakın...

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Sn Bahri,
    bu akşamda Burak Akova asgari ücrete zama konusu tartışılmaz, yapılacak dedi. O da zamlar birkaç ay içinde yeni enflasyonla eriyeceğinden her 3 ayda zam yapılması gerekli diyor.

Kendini buna göre hazırla...

Asgari ücrete zam geliyor...
    ek gösterge artışı bile ocak ayında aktif olacakken bu arkadaş 3 ayda bir zamdan bahsediyor bence hayal aleminde yaşıyor yaşayıp göreceğiz var sayalım dediği oldu o zaman kurda enflasyonda göreceğimiz rakamlar hayal gücümüzü bile aşacak demektir

4.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    dövizin bir kısmını kkm yaparsan o oranları veriyorlar benim bildiğim.. yazılmıştı sanki daha önce burada..
    doğru diyorsunuz. sanırım o sebeple kafalar/oranlar karışıyor biraz. yarısını kkm yaptığınızda diyelim 5-6 oran veriliyorsa (ki doğruluğundan emin değilim) toplam dövizinize yarısı oran almış oluyorsunuz aslında. makastan kaybetmeniz de cabası.

5. asgari ücretliye zam yapmayacaklar ama yıl sonuna geldiğimizde asgari ücretli oranı %40sa sene başı heralde %20 ye gelmiş olacak.

Enflasyon endeksli enstrüman cikmiyacakmi simdi yaptiklari herşey enflasyonu körüklüyor kkm ile ne kadar gider.

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Enflasyon endeksli enstrüman cikmiyacakmi simdi yaptiklari herşey enflasyonu körüklüyor kkm ile ne kadar gider.
    Zaten açık açık

Biz enflasyon ile büyümeyi tercih ettik dedi

Yani körüklemeye devam

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ek gösterge artışı bile ocak ayında aktif olacakken bu arkadaş 3 ayda bir zamdan bahsediyor bence hayal aleminde yaşıyor yaşayıp göreceğiz var sayalım dediği oldu o zaman kurda enflasyonda göreceğimiz rakamlar hayal gücümüzü bile aşacak demektir
    emekli bayram ikramiyesini 1100 den 1200 e bile çıkarmadılar....

Sayfa 463/1122 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •