Sayfa 387/993 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Taze Döviz girişi var mı? Yok
    Bu kadar basit aslında.

Nerde üstelik tl leride kkm yaparak dolarizasyonu katladık. Tl cileri.dolara alıştırdık. Tl mevduatın 3 ayda 2 hatta 3 katını kaz***** bir.daha tl mevduata döndüremezsin
    bir halt olacağı yok.

3. Şaşı bak şaşır. Ülkede ki esas sorun talep değil maliyet enflasyonu. Son sürat Stagflasyon.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Şaşı bak şaşır. Ülkede ki esas sorun talep değil maliyet enflasyonu. Son sürat Stagflasyon.
    Aslında talep enflasyonuda var döviz kazanmak için ihracata yöneltildi firmalar içeride mal yok. Geçen anahtarlı 3 lü priz aradım tamamı yurt dışına gönderiliyormuş piyasada yok elinde kalan varsa alabiliyon
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Taze Döviz girişi var mı? Yok
    Bu kadar basit aslında.
    baba akü yok

akü kopmle yok !!

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aslında talep enflasyonuda var döviz kazanmak için ihracata yöneltildi firmalar içeride mal yok. Geçen anahtarlı 3 lü priz aradım tamamı yurt dışına gönderiliyormuş piyasada yok elinde kalan varsa alabiliyon
    Basganım o pencereden bakarsanız da ülkenin emekleri ve sermayesi ucuzdan gidiyor soğanın gerçek değerinde olmadığından

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ne oldu bonu mu geliyyo
    biz bişey yaptık mı diye soran var mı
    borsanın gun boyu kıvranıp eksi olup artı 1,20 kapatması da tesadüf sanırım.

Uzun süre elektrik doğalgaz fiyatları devlet eli ile baskılandı.Sanayi ucuza enerji kullanarak üretim yaptı.E o üretimde sanayinin kullandığı ucuz enerjiyi halk olarak biz finanse ediyoruz.O suni fiyatlanmış üretimle ihracatcı olduk sanıyoruz.Bence yanlış. sanayi bizim finans ettiğimiz ucuz enerji ile üretim yapacaksa hiç yapmasın.

Sayfa 387/993 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •