Sayfa 508/1122 İlkİlk ... 84084584985065075085095105185586081008 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Artan vergi, faiz olmadığından sorun yok.
    Bankalar vergiyi cebinden/karından vermez, halka faiz olarak yansıtır.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bankalar vergiyi cebinden/karından vermez, halka faiz olarak yansıtır.
    O onların sorunu, biz faiz arttırmadık, sadece birazcık vergi arttırdık.
    Faizle işimiz olmaz.

Dolar alirken vergi binde 2 degistimi
    Son düzenleme : paramanya; 11-06-2022 saat: 16:37.

4. Macrocenter da

Chandon köpüren şarap 460 tan 650 ye

%41 zamlandı

Yalan olmasın 2019 da 127 ye alıyordum

3.5 yılda %511

//

2019 ve öncesinde dom perignon, louis roederer cristal olurdu

Artık onlar gelmiyor bile.

5. Boynerde güzel uygulama yapmış sipariş veriyorsun evinde deneyip olursa parasını ödüyorsun sadece evde denemek için gönderilebilen ürünlerin çeşitliliği az bunu da çözebilirlerse müthiş internet alışverişinde devrim olur kuryeler aynı zamanda tezgahtar görevini üstlenmiş oluyor sanırım yakında avm diye bir şey kalmayacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Macrocenter da

Chandon köpüren şarap 460 tan 650 ye

%41 zamlandı

Yalan olmasın 2019 da 127 ye alıyordum

3.5 yılda %511

//

2019 ve öncesinde dom perignon, louis roederer cristal olurdu

Artık onlar gelmiyor bile.
    4,5 yıldır alkole para kaptırmıyorum,şarabımı biramı kendim yapıyorum ,rakı viskide votka yaptımda artık agır geliyor yüksek volüm bünyeye 35 yıldır yaklaşık hergün içtigim için ,şarap bira hafif yetiyor

7.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    â��TLâ��nin cazibesini arttıracak uygulamalara devamâ��

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan makro ihtiyati tedbirler, ekonomi gündeminin ana konusu oldu. Perşembe günü Hazine Bakanlığı ile başlayan açıklama trafiği, BDDK, SPK ve Merkez Bankası ile devam etti. Son açıklama yine bakanlıktan yapıldı: â��İhtiyatlı maliye politikasına devam edilecek ve mali disiplinden asla taviz verilmeyecektir. Türk Lirası kullanımını ve cazibesini artıracak uygulamalara devam edilecektir.â�

Perşembe akşam saatlerinde ekonomide baş döndüren bir Trafik yaşandı. Perşembe gecesi ilk açıklama Hazine Ve Maliye Bakanlığıâ��ndan geldi. Hazine, Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senedini (GES) duyurdu. Sonrasında BDDKâ��dan yapılan açıklamada kredilerde taksit sayılarının düşürüldüğü, kredi kartı asgari ödemelerinde değişiklik yapıldığı bildirildi. Açıklamalar SPK ile devam etti. Halka arzlarda komisyonların indirildiği kaydedildi. Gecenin son adımı ise Merkezâ��den geldi. Merkez ticari nitelikteki nakdi kredilere yüzde 10 düzeyinde uygulanan zorunlu karşılık oranı yüzde 20â��ye yükseltti. Açıklamalarda kapanış ise dün sabah Hazine ve Maliye Bakanlığıâ��ndan geldi. Bakanlıkâ��tan yapılan açıklamada, â��Ekonomi politikamızda enflasyonla mücadele birincil önceliğini korumaktadırâ� denildi.

Neşe KARANFİL / ANKARA

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...devam-42081952
    Bu gelişmelerden ya da doğrusu açıklamalardan bir tek Neşe Karanfilin başı dönmüştür heralde. Muhtemelen de tansiyonu falan düşmüştürde o da açıklamalardan sanmış. Ben bi gelişme falan göremedim. Gören varsa yazsın lütfen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Boynerde güzel uygulama yapmış sipariş veriyorsun evinde deneyip olursa parasını ödüyorsun sadece evde denemek için gönderilebilen ürünlerin çeşitliliği az bunu da çözebilirlerse müthiş internet alışverişinde devrim olur kuryeler aynı zamanda tezgahtar görevini üstlenmiş oluyor sanırım yakında avm diye bir şey kalmayacak
    Avmlere kilim..
    Avm yerine basdan uretim tesisi yatirimi yapacaktik, yine kolay yolu sectik.

https://www.dunya.com/sektorler/avml...-haberi-660212

Syg
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 508/1122 İlkİlk ... 84084584985065075085095105185586081008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •