Sayfa 814/1000 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Ya bende sana soracam
    dolar bazlı 2 yıllık yükseleni kırdı diye mi forumun yarısı EREGLİ aldı.
    Bugün 29.80 de teknik olarak destek yaparsa diye yada çok düştü tepki olursa diye ve temettücüler almıştır heralde, ben bilmem neden alınır neden satılır, parası olan alır bişii diyemeyiz, almayın mı diyelim. çok zor yerden sordun
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün 29.80 de teknik olarak destek yaparsa diye yada çok düştü tepki olursa diye ve temettücüler almıştır heralde, ben bilmem neden alınır neden satılır, parası olan alır bişii diyemeyiz, almayın mı diyelim. çok zor yerden sordun
    Yok
    hani bi ben kaldıysam, yarın sabahtan bende sıraya gireyim diye düşündüm.

3.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Yok
    hani bi ben kaldıysam, yarın sabahtan bende sıraya gireyim diye düşündüm.
    Bilmiyorum ki yarın ne yapar tahtanın sipekisi, fışkırttırır mı yoksa alıcı geldikçe yine verir mi malı kucağa bilemiyoruz yani.
    Tek bildiğimiz bu gece ki viobda yaptığı artı gapı, pala yarın spottan hangi hisseleri fışkırttırarak yapıcak merak ediyoruz.
    İstersen sende bin trene belki uğurlu gelirsin
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bilmiyorum ki yarın ne yapar tahtanın sipekisi, fışkırttırır mı yoksa alıcı geldikçe yine verir mi malı kucağa bilemiyoruz yani.
    Tek bildiğimiz bu gece ki viobda yaptığı artı gapı, pala yarın spottan hangi hisseleri fışkırttırarak yapıcak merak ediyoruz.
    Biri ak kız o kesin diğerlerini bilemem...
    Vadelisi kapanışta 10 kademe yani % 1'e yakın çizdi tahtanın şeyisi.,..

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bofa 6.5 milyon lot thy aldi bugun 47.70 ortalamayla. Yarin 50 civari acip 51 e kadar surup ordan aldiklarini verir diye dusunuyorum. 50-51 arasi shortlariz

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün devre kesen işc yi bugün hayırseverin biri 4,70 den almazsa yine devre kesici çalışır gibi duruyor
    Hayırseverin biri aldı, bunu da ak kızın yanına koyalım.
    başka dikkati çeken hisse var mı
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Biri ak kız o kesin diğerlerini bilemem...
    Vadelisi kapanışta 10 kademe yani % 1'e yakın çizdi tahtanın şeyisi.,..
    güzel tespit.. 18.05 eşleşmesinden sonra vadelisini çiziyorlarsa bi tahtanın, yarının tahtası odur.. tabii, istisnai durum da olabiliyor- belki de güniçi aşırı shortta açmış bi arkadaşın geceye kalmayayım pozla diye çizmiş olması da olası

ben zaten akbnk-ykbnk-alark taşıyorum.. hiç olmazsa bi tanesi tavana kitlese razıyım

8. XU100 ,desteği kırıp 50 günlük EMA dokunur diye düşündüm ama gene tam kritik yerde ipten aldılar gibi...

Amerika çok güzel bir dipten dönüş mum grafiği yaptı.
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 814/1000 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •