NEREYE ÇAKIYOR AKLINI ALIRIM AKLINI
DİK VE DİRİ ŞEKİLDE MASADAYIM![]()
NEREYE ÇAKIYOR AKLINI ALIRIM AKLINI
DİK VE DİRİ ŞEKİLDE MASADAYIM![]()
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Allahtan dolar vadeli gözü toprağa bakıyor dolar sabit sürekli dolar vadeli aşşağıda![]()
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
MB arada bir belli yerlerde baraj kuruyor; artık dayandığı kadar.. baraj yıkıldı mı 1-2 lira atıyor yukarı...
şimdi 17.30 savunuyor 4-5 gündür, bakalım kaç gün daha dayanacak... ne kadar uzun süre tutarsa baraj yıkıldığında yukarı fırladığı mesafe de o kadar artıyor....
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
evet spot bananeist takılıyor -bana ne amerikan future düşüyormuş falanmış diyor, bana bunlarla gelmeyin diyor
vadeliye short basanların elinde satacak mal yok demek ki, makas 35 puana kadar daraldı.. birazdan yurtdışı sakinleyince kaldırırlar gibi gözükmeye başladı.. yurtdışından en çok etkilenmesi beklenen bankalarda defans nispeten sağlam
Herif 100 kaplan gücünde abi, nereye vurdurur bilemeyiz, dışardan izlemek iyidir
Hamdım Piştim Yandım
Aklıma gelen bizim piyasada yabancı kalmadığı için Türkiye'yi pek etkilememesi gerekir bu durum
yanlışmıyım ?
Gerçi her yerde yüksek enflasyon dolayısıyla piyasanın gelecek olan gelmekte Fiyatlanan şey global resesyon olunca bir defa daha gözden geçirilmeli.
Yer İmleri