Sayfa 817/1000 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: Vıop XLI

1. NEREYE ÇAKIYOR AKLINI ALIRIM AKLINI

DİK VE DİRİ ŞEKİLDE MASADAYIM
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Allahtan dolar vadeli gözü toprağa bakıyor dolar sabit sürekli dolar vadeli aşşağıda
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Arada değiş tokuş iyidir, senin şortlarını ben alayım, yabancıya gitmesin
    Dün gece seansında giydiğim şortlarımı kapattım ve dün aldığım ereğlileri verdim.
    Her türlü flatım şuan
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by utku2023 Yazıyı Oku
    Short beklentim gerçekleşmedi. Israra gerek yok, longa döndüm.
    Şimdi longçular düşünsün
    Long beklentim gerçekleşmedi. Israra gerek yok, shorta döndüm.
    Şimdi shortçular düşünsün.

(Viob yapmayın, delirirsiniz )

5.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Allahtan dolar vadeli gözü toprağa bakıyor dolar sabit sürekli dolar vadeli aşşağıda
    MB arada bir belli yerlerde baraj kuruyor; artık dayandığı kadar.. baraj yıkıldı mı 1-2 lira atıyor yukarı...

şimdi 17.30 savunuyor 4-5 gündür, bakalım kaç gün daha dayanacak... ne kadar uzun süre tutarsa baraj yıkıldığında yukarı fırladığı mesafe de o kadar artıyor....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    amerika dikiş tutmuyor...bizimkisi görece güçlü gibi duruyor...ama bunlar namussuz -muş gibi yapıp sonra patlatıyorlar bazen...yani şu an gerçekten güçlü mü yoksa -muş gibi mi yapıyor bilmiyoruz...

özellikle spot tarafı acımadı ki modunda...
    evet spot bananeist takılıyor -bana ne amerikan future düşüyormuş falanmış diyor, bana bunlarla gelmeyin diyor

vadeliye short basanların elinde satacak mal yok demek ki, makas 35 puana kadar daraldı.. birazdan yurtdışı sakinleyince kaldırırlar gibi gözükmeye başladı.. yurtdışından en çok etkilenmesi beklenen bankalarda defans nispeten sağlam

7. Herif 100 kaplan gücünde abi, nereye vurdurur bilemeyiz, dışardan izlemek iyidir
    Hamdım Piştim Yandım

8. Aklıma gelen bizim piyasada yabancı kalmadığı için Türkiye'yi pek etkilememesi gerekir bu durum
    yanlışmıyım ?

Gerçi her yerde yüksek enflasyon dolayısıyla piyasanın gelecek olan gelmekte Fiyatlanan şey global resesyon olunca bir defa daha gözden geçirilmeli.

Sayfa 817/1000 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •