İleride bu fotoğraflar hep hatırlanacak
![]()
Hükümetin Sarı siteyi kayıt altın alınca, daha önceki ilanlardaki satılık fiyatları ilan değişikliğine gidilip yüzde 50 artmış gördüm.
Tam ters etki yapıyor.
Piyasaya çomak sokarsan sonuç bu oluyor.
Aynı şeyi dolarda da yaşarsak hiç şaşırmayacağım.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Haftada bir veya iki kere ailemle dışarıda yemek yerim, bu cumartesi bir avm'nin yemek katına gittik, saat 12:30, yemek katında doluluk taş çatlasa %20, hiç böyle görmemiştim orayı genelde en az yarı yarıya doludur, ara sıra gittiğimiz bir restorana geçtik oturduk (dönerci), tek müşteri biziz, biz yiyip kalkana kadar da başka hiç gelen olmadı. Haftasonu böyleyse çok gecikmez topu dikerler.
Evde yap ye dışarıda o kadar para verilmez diyenlere aldırmam pek ama bir hesap geldi önceki yediğimizin üstüne yine iyi bir zam gelmiş, yediğimiz yemekle tam doymadım bile ve hesap gerçekten acıttı, garsonun suçu yok tabii ama bahşiş de bırakmadım o acıyla.
Kusura bakmasınlar artık kendimi enayi gibi hissetmeye başladım, lüks yerlerde değil fastfood'çularda bile kazık yiyor hissine kapılıyorum, bundan sonra evde yapar yerim ancak ayda yılda bir özel günlerde veya misafir götüreceksem dışarıda yerim. Benden bu kadar, dışarıda yemek artık benim kalibremi aşıyor, hala tasarruf yapabiliyorken birikimimi artırmayı tercih edeceğim.
Şok market çalışanlara %35 tüik enflasyon düzeltmesini vermiş diye nette gördüm. Diğer 3 harflilerde aşağı yukarı bu patikayı izler heralde 1 aya kadar
Asgari değişmezse daha önce dediğim gibi şuan %40sa oranı sene sonu asgari maaş alan oranı %20ve altına gelir
ula millet 42 tlye pideci uluyo biz bi nescafe bi çaya sıradan simitçide 26 tl ödedik
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri