Sayfa 378/600 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon
Arama sonucu : 4793 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Katolik nikahı seviyor demek ki bunlar. Öyleyse pazar günleri görüşürüz, başka da bir şey yapamayız.

2. Hayır, derhal boşanmak istiyorlar. Hani 30 yıllık karısını hiç maliyetsiz boşamak isteyen zampara gibi. O yüzden sürekli bir mobing var kadıncağız kendi bırakıp gitsin diye. Biz gidelim de fiyatı görün. Yatırımda malın kayda değerini yan hesaplara aldılar sanırım. Sonra uçtu. 9 doların üstüne çıktı. Bizi yollasalar hemen fiyatı 4 dolara çekerler. Hallelujah...

3.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Hayır, derhal boşanmak istiyorlar. Hani 30 yıllık karısını hiç maliyetsiz boşamak isteyen zampara gibi. O yüzden sürekli bir mobing var kadıncağız kendi bırakıp gitsin diye. Biz gidelim de fiyatı görün. Yatırımda malın kayda değerini yan hesaplara aldılar sanırım. Sonra uçtu. 9 doların üstüne çıktı. Bizi yollasalar hemen fiyatı 4 dolara çekerler. Hallelujah...
    Acelesi olan mahkemeye gider. Bir kere hileli boşandı. Bir dahaki sefere zor görür.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

4. Bütün sorun zaten Ecyap olayı. Adamların tadı damağında kaldı. Hep aynı şeyi yapmak var kafalarında. Nasıl eritiriz KY yi bedava fiyata. Ecyap olayında büyük beddua aldılar. Beddua bunlara değil Rusya'da işlerin başındaki adama ve Diğer misafirlere çarptı, Helikopter kazasında 2017 sanırım. Günahsız olan kazaya uğradı.

Bir zamanlar ilacın bilançosunda Eczacıbaşı girşim pazarlama diye bir şirket vardı. Hani uzun yıllar zarar edip ilacın konsolide bilençosunu bozmuştu. Bu Şirketin % 50 si ilacın bilançosundaydı. Ve sürekli yatırım yapardı. Özellikle kolonyalı mendil vs gb. Tam yatırımları bitti kar edecekken 35 milyon tl ye holdinge devredildi. Nasıl ama Ali Şen köy ağası rolünde byle fırıldak dolandıcı ağa numaraları çevirirdi. Kimseden ses çıkmadı. Millet KY farkında bile olmadı. Ben beddua etttim doğrusu. Bu kadar haramzadelik olmaz. Sonra bu girişim pazarlamayı ipek Kağıt ile birleştirip Eczacıbaşı tüketim ürünleri isimli şirketi oluşturdular sanırım. O şirket özellikle pandemi döneminde çok iyi karlar elde etti. Aslında o şirketin % 25 ilacın olmalıydı.ama Eczacıbaşı olmak KY yı dolandırmayı gerektirir. Bu kadar kötülükten Eczacılarun kendileri bir zarar görmedi.Bu kez de Tüketim grubundan yöneticiler kazaya uğradı. Allah rahmet eylesin.

Demek istediğim bu adamlara beddua da tutmuyor. Çevrelerinde ki günahsız kişilere olan oluyor.

Alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste.Çok beddua aldılar, alıyorlar da halen.
     Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Bütün sorun zaten Ecyap olayı. Adamların tadı damağında kaldı. Hep aynı şeyi yapmak var kafalarında. Nasıl eritiriz KY yi bedava fiyata. Ecyap olayında büyük beddua aldılar. Beddua bunlara değil Rusya'da işlerin başındaki adama ve Diğer misafirlere çarptı, Helikopter kazasında 2017 sanırım. Günahsız olan kazaya uğradı.

Bir zamanlar ilacın bilançosunda Eczacıbaşı girşim pazarlama diye bir şirket vardı. Hani uzun yıllar zarar edip ilacın konsolide bilençosunu bozmuştu. Bu Şirketin % 50 si ilacın bilançosundaydı. Ve sürekli yatırım yapardı. Özellikle kolonyalı mendil vs gb. Tam yatırımları bitti kar edecekken 35 milyon tl ye holdinge devredildi. Nasıl ama Ali Şen köy ağası rolünde byle fırıldak dolandıcı ağa numaraları çevirirdi. Kimseden ses çıkmadı. Millet KY farkında bile olmadı. Ben beddua etttim doğrusu. Bu kadar haramzadelik olmaz. Sonra bu girişim pazarlamayı ipek Kağıt ile birleştirip Eczacıbaşı tüketim ürünleri isimli şirketi oluşturdular sanırım. O şirket özellikle pandemi döneminde çok iyi karlar elde etti. Aslında o şirketin % 25 ilacın olmalıydı.ama Eczacıbaşı olmak KY yı dolandırmayı gerektirir. Bu kadar kötülükten Eczacılarun kendileri bir zarar görmedi.Bu kez de Tüketim grubundan yöneticiler kazaya uğradı. Allah rahmet eylesin.

Demek istediğim bu adamlara beddua da tutmuyor. Çevrelerinde ki günahsız kişilere olan oluyor.
    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

6.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste.Çok beddua aldılar, alıyorlar da halen.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tarafında tam kontrol olduğu için fiyatıyla biraz oynayacaklar gibi.

Beddua tarafına gelince, o söylemlere hiç girmem.
    Bu insanlar borsa dışındaki her yerde kendilerini olduklarından fazla göstermeyi seviyorlar.

Beni rahatsız eden kısım her iki tarafta ( borsa ve borsa dışı) gerçeklikten kopmuş tavırlarıdır.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

7. Her işleri bir tür PR çalışması. Sosyal olarak oluşturdukları imaj, kültür, sosyal sorumluluk,spor vs.Hatta öteye geçiyorlar, ortalama ahlak bunlara yetmiyor. öyle etik ilkeleri var ki ortalama insana tepeden bakan bir ala carte ahlak. Bu zorlama Şekspir gösterisi, gören gözler için vodvile dönüşüyor. Ama bu ülkenin, kasaba ortalaması hakimiyetindeki estetik düzeyinde kolaylıkla "kalite" algısı yaratabiliyor. Bu algıdan aldığı manevi tatminle artık kendi içinde bir denge oluşturuyor ve gönül rahatlığıyla KY nın üzerinde her tür oyunu oynamayı hak görüyor. Zaten KY hasbelkader bunların hisselerine tebelleş olmuş asalak lumpenlerdir bunların gözünde. Son dönemin yeni zengin AKP lileri bile bunlardan daha insaflıdır. Hiç değilse itibar ihtiyaçları var ve bir ölçüde KY ile paylaşıyorlar. Eczacılar bütün bunları aşmış. Bu yolları tüketmiş insanlar. Şimdinin yeni zenginlerini çok aşmışlar tavır olarak.İlkel birkim yapan çalıp çırpan bir esnaf işin başlangıcıdır. Yeni zenginler bunları aşmış artık para değil itibar peşindedir daha çok. Eczacıların bu günkü
    durumu ise bu yeni zenginlere tur bindirmiş 360 derece sonra başa dönmüş, tıpkı başlangıçtaki kurnaz esnaf gibi KY nın elindekilere tenezzül eden küçük adamlara dönüşmüştür.

10 yıl önce bu hisseye yatırdığım para ile o zamanlar alabileceğim muadil yatırımların 1/4 ünü ancak alabilirim. Yani hisse 40 lira olsa ancak tapi olurum. 10 yılın üstüne de soğuk su içerim. Şimdiki fiyatla da zaten külliyen zarar.

8. Borsanın mazisi vardır hatırası yoktur. Bundan sonra ne yapilmalu kısmı önemli. Ben bu gruba baktigim zaman birkaç şey görüyorum. Ucuz bıraktırılmış bir hisse, değerli arsalar, iç-içe geçmiş ortaklığın sağladığı dolaylı ortaklıklar, maden sektöründeki hikaye...Bundan sonrası biraz temizlik kağıtları, biraz Monrol...işte o kadar. Yapı grubu öylesine uzun sürede başarısızlık gösterdi ki Vitra'nin iyi bir marka olması beni hiç ilgilendirmiyor. Kısacası ben de bu insanları sevmiyorum ve fiyatları aşırı düşük tutmakta ısrar etmezlerse başka hisselere geçmenin yollarını ararim. Bu imkânı tanımadıkları takdirde borsadaki ederi elindeki dolaylı ve dolaysız mülklerinin altında bir değerden satmak aptalca bir davranış olur, bu aptallığı kendime yapamam.

Sayfa 378/600 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •