Yapilan sark kurnazligi Kkm yenilenme oranlarini dusurecek gibi duruyor ozellikle bireysel icin.
Yapilan sark kurnazligi Kkm yenilenme oranlarini dusurecek gibi duruyor ozellikle bireysel icin.
Şahsen ben yenilerim. Yenilemeyip ne yapacağım. Borsaya girip sürekli dayak mı yiyelim. Dolar alıp sermaye kontrolü olur mu diye uykusuz mu kalalım.
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl bir memlekette yaşıyoruz arkadaş, paran varsa derdin çok oluyor, parayı sokacak güvenli liman bulmak iyice zorlaştı, hisse alıyon düşüyor, altın alıyon düşüyor, yılanoğlu bile zopa yiyorsa yabcak pek bişiide yok. en güzeli paraları yemek
Tabanı bozdular
Demekki oyun devam edecek, game over olsaydı ptesi ekranı açmayacaktım. şimdi açarım
eksi gaplı açıp artı kapanış yapabilürler, belli olmaz bu işler
Hamdım Piştim Yandım
Dolardaki %3 dususe karsilik bistin de %3 dusmesini beklenir ve dji %2.68 yukselerek kapattigini da goz onune alirsak notr acilis yapmasi normal deriz . Beklenmeyen sey agalar mali satmissa ve endeksi dusurmek teminatlari patlatmak icin bahane ariyorsa 2 taban da cektirebilir. Thy eregli gibi hisselerde ay basindan beri saglam mal sattilar. Takaslarda aldatmaca yoksa thyde 60 milyon lota yakin satmislar ortalamalari da 48-49 arasi. Benim yorumum poz geregi degil. Full gldtrf deyim dolardaki her dusus zarar yazacak , karsiliginda thy short var portfoyun %60 i kadar. Temennim fazla dusus olmamasi , kimsenin batmasini istemem.
merhaba,arkadaşlar viop ta asla zararına poz kapamam,bazen 1-2 ay süründürür,5-6 yıldır zarar etmedim,ama şöyle bir durum var,son 1 ayda güzel kazandım,ortalama kazancımın 5 katı bir para bu son 3 gündür spottakı tüm malı sattım nakitte bekliyor,konu şuki son 1 ay testerede deli para dagıttılar,bu paranın geri alınması lazımdı o yüzden bu akşam viop taban yapıldı,aslında boş muhabbet bir haber ama teminatı az olandan bu paralar geri alınması lazımdı,parası olan teminatlarını tamamlasın olmayan zaten viopa bulaşmasın viop demek teminat yönetimi demek bu akşam 27 kontrat longla karın % 12 si gitmiş ama benim için sorun degil pazartesi teminatı artırıp beklicem belki 1-2 ay ama asla bu leş kargalarına paramı vermicem zararda olan arkadaslar gercekten kenarda paranız yoksa viopu bırakın sonu daha kötü olur saygılar
Cnn de bir ekonomist piyasalar kapandiktan sonra yapilan dolar satisinin 1 milyar dolardan daha az oldugunu dusundugunu ve pazartesi dolar kurunun 17 civarinda olabilecegini soyledi. Long kalan arkadaslara moral olsun
Yer İmleri