Sayfa 590/1122 İlkİlk ... 904905405805885895905915926006406901090 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
    16,72 den usdtry takviye edildi.

%4,50 repo 32 gün bağlandı.

FED 26-27 temmuz'da faiz artırımına devam ettiği sürece, gelişen ülkelerdeki dolar faizi artışı da devam edecektir.

max. 5,50-6,00 bekleyebiliriz tahminimce ilerleyen zamanlarda.
    Son düzenleme : Trade Shark; 27-06-2022 saat: 10:35.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

2.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    16,72 den usdtry takviye edildi.

%4,50 repo 32 gün bağlandı.

FED 26-27 temmuz'da faiz artırımına devam ettiği sürece, gelişen ülkelerdeki dolar faizi artışı da devam edecektir.

max. 5,50-6,00 bekleyebiliriz tahminimce ilerleyen zamanlarda.
    Acaba hangi banka %4.5 sayın Trade?
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    Acaba hangi banka %4.5 sayın Trade?
    aktif,
    syg
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

4. Otomobilde ahlaksız teklif; Sıfır araç almak isteyenlerin komisyon savaşı!

Otomotivde tedarik sorunu devam ediyor. Çip krizi, lojistik sorunlar, parça tedariğinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle otomotiv sektöründe üretim aksıyor. Son olarak Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş tedarik sorununu büyüttü. Piyasada otomobil yok. En az iki-üç ay sıra var. Lüks otolarda süre beş aya kadar çıkıyor. Geçen haftalarda yazdım. Otomobil satın almak için aylarca beklemek istemeyen tüketiciler, tanıdık bulup adını bekleme listesinde ilk sıralara yazdırmaya çalışıyor. Uzun bir süredir otomotivcilerin telefonları "torpil" için arayan tanıdıkları yüzünden susmuyor. Eş-dost, akraba, askerlik ve okul arkadaşları tarafından aranıyorlar. Hatta, "torpil" yapmaları için arananlar arasında otomotiv haberleri yapan gazeteci ve editörler bile var.

KOMİSYON ÖNEREN VAR

Uzun süre beklemek istemeyenlerin çabalarını anlıyorum. Ama bir yere kadar. Çünkü otomobil bulan aracılara para teklif edenler de varmış. Duyduğum kadarıyla sınırlı sayıda Türkiye'ye gelecek lüks modeller için 200 bin TL teklif ediliyormuş. Hatta bu teklif 500 bin TL'ye kadar çıkabiliyormuş. Otomotiv markalarının üst düzey yöneticilerine bile para teklif edenler varmış. Geçtiğimiz günlerde konuştuğum bir CEO, "utanmasalar araç bulmak için para teklif edecekler" deyince durumun vahametini anladım. Sözün bittiği yerdeyiz.

Habere yapılan bir yorum...

BekçiBekir
    27 Haziran, 10:22
    Gelişmiş ülkelerde kontağı çevirince %10 fiyat düşüyor 5-10 yıl sonra araba geri dönüşüme gider... bizde kontağı çevirince %20 fiyat yükselir 10 yıllık arabaya sıfır tadında yazarlar ) eskidikce arabanın fiyatı yükselir uzay kasa efsane kasa gibi isimler alır ) avrupanın göbeğinde sefalet çeken tek ülkeyiz
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Otomobilde ahlaksız teklif; Sıfır araç almak isteyenlerin komisyon savaşı!

Otomotivde tedarik sorunu devam ediyor. Çip krizi, lojistik sorunlar, parça tedariğinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle otomotiv sektöründe üretim aksıyor. Son olarak Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş tedarik sorununu büyüttü. Piyasada otomobil yok. En az iki-üç ay sıra var. Lüks otolarda süre beş aya kadar çıkıyor. Geçen haftalarda yazdım. Otomobil satın almak için aylarca beklemek istemeyen tüketiciler, tanıdık bulup adını bekleme listesinde ilk sıralara yazdırmaya çalışıyor. Uzun bir süredir otomotivcilerin telefonları "torpil" için arayan tanıdıkları yüzünden susmuyor. Eş-dost, akraba, askerlik ve okul arkadaşları tarafından aranıyorlar. Hatta, "torpil" yapmaları için arananlar arasında otomotiv haberleri yapan gazeteci ve editörler bile var.

KOMİSYON ÖNEREN VAR

Uzun süre beklemek istemeyenlerin çabalarını anlıyorum. Ama bir yere kadar. Çünkü otomobil bulan aracılara para teklif edenler de varmış. Duyduğum kadarıyla sınırlı sayıda Türkiye'ye gelecek lüks modeller için 200 bin TL teklif ediliyormuş. Hatta bu teklif 500 bin TL'ye kadar çıkabiliyormuş. Otomotiv markalarının üst düzey yöneticilerine bile para teklif edenler varmış. Geçtiğimiz günlerde konuştuğum bir CEO, "utanmasalar araç bulmak için para teklif edecekler" deyince durumun vahametini anladım. Sözün bittiği yerdeyiz.

Habere yapılan bir yorum...

BekçiBekir
    27 Haziran, 10:22
    Gelişmiş ülkelerde kontağı çevirince %10 fiyat düşüyor 5-10 yıl sonra araba geri dönüşüme gider... bizde kontağı çevirince %20 fiyat yükselir 10 yıllık arabaya sıfır tadında yazarlar ) eskidikce arabanın fiyatı yükselir uzay kasa efsane kasa gibi isimler alır ) avrupanın göbeğinde sefalet çeken tek ülkeyiz
    Zor zamanlarında bu sektörlere destek veriliyorsa bugünlerde bir zahmet fazla parayı alsınlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. BDDK belirli tutardan fazla nakit dövizi olan şirketlerin yeni TL krediye erişimini engelleyen kararının ardından, bazı bankalar düzenlemenin ayrıntıları netleşinceye kadar yeni TL kredi kullanımını durdurdu

ODA TV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bütün bunlar geçici olur, bu kararları verenler bir gün döviz mevduatı olan kişiler kredi alamayacak ya da daha fazla vergi verecek de diyebilirler....

62 yillik hayatimda su gercegi anladim...

Bir ulkede yeterli uretim ve adil bolusum olmayinca huzur olmuyor....

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 590/1122 İlkİlk ... 904905405805885895905915926006406901090 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •