Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
Valla bilmiyorum ama neşeniz yerindeyse sağlığınız da yerindedir. Bence bunların yarıştığı halter dalında yarışmamız zor.
Güreş dalında bir şeyler yapılabilir. Grafiksel anlamda ve oynaklıklar cinsinden bir dolu boşluk veriyorlar. ( Çünkü kademeler istedikleri kadar dolu değil). Yüksek komisyon vermiyorsanız güreşteki gibi koltuk altından dalabiliriniz, veya meşhur (!) 1 puanlık oyunları oynayabilirsiniz
Çok şükür sıkıntılı günler atlattım , hayatimda hic olmayan nefes darlığı ve taşikardi vardı simdi epey azaldı , sorunumuz hiper enflasyon karşısında eriyen sermaye bundan önce aksen ve alarko arasında git gel yaparak elde ettiğimi burada heba ediyorum .
Bu adamlar 300 ,500 lotun hesabını yapıyor bunlarla aşık atmak için ferrari pilotu olmak lazım komisyon iyi ama kendime de bu adamlara da güvenemiyorum , zira her denemede beni başarısız yaptılar sanki bana oynuyorlar hissi yaratıyor insanda komedi , demek ki 3 kuruşumuzu alıp aksam 100 harcayarak kutlama yapıyorlar .Benim gözüm biraz korktu , her ne kadar gıdıklansam da korku dağları bekliyor