Bugün KKM dönüşüm vardı.
Aldığım faiz+ kur farkı yıllık % 50,61 mevduat faizine denk geliyor.
91 güne net % 12,62 faiz almış oldum (stopajsız)
Bugün KKM dönüşüm vardı.
Aldığım faiz+ kur farkı yıllık % 50,61 mevduat faizine denk geliyor.
91 güne net % 12,62 faiz almış oldum (stopajsız)
aynen katılıyorum sırf bu hafta kkm'de 3+3 ayını dolduracak olanları ve aralıkta 6 ay vade yapanları vurmak için açıklamayı bu hafta yaptılar. ha benim cesaretim yok el mahkum vade yeniliycem perşembe günü muhtemelen 16'lardan, 14,80'den girmiştim yine %10 kardayım. ha sen hükümet olarak ne yaparsın en fazla eylülde de 25'ten 20'ye düşürürsün bi operasyonla kazançlı çıktım sanırsın. daha kötüsü senin bu huyunu öğrenen (mecburen fiziki dolarla iş yapan) herkes her 3 ay başında düşsün de alalım diye hücum eder bu da 2 hafta sonra normalden daha çok yükselişe sebep olur. seçmeni kendini nasıl akıllı sanıp kazık yedikten sonunda suçu kadere, feleğe, dış mihraklara atan avane takımındansa bunlar da aynı işte. düşüyor artık dönüşü yok sanıp %23 ten gese falan üç kuruşa tamah eden asrın hatasını yapar bence.
Doğru. Araç fiyatlarından daha çok artan şey vergisi. Vergi de bir yatırım aracı oldu iyi mi...
Erdoğan: Adana'da petrol arama çalışması yaptığımız iki kuyuda yüksek kaliteli petrol bulduk. Petrolün rezerv değeri yaklaşık 1 milyar dolar olarak hesaplanmıştır
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...z8yvbrFXQ&s=19
------------
Benzin ve mazot da indirim beklemeyin demek mi oluyor bu açıklama?
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri