Sayfa 390/611 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon
Arama sonucu : 4882 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Niye satacak mal olmasın. Versinler 2.5-3 usd lotuna hemen verelim. Ama bu adamlar bugüne kadar neyi fiyatlamışlar ki, bunu fiyatlasınlar. Bir hissenin fiyatı o hisse ile ilgili tüm beklenti katmanlarından oluşur. Yeni bir gelişme olduğunda o gelişme de ek fiyatlanır. Biz de zaten hiç bir şey fiyatlanmamış durumda.Neredeyse Ayazağa arsa fiyatına fiyatlanıyor şirket. Gerisi beleş. Bu haber başka şirkette olsa kafadan 10 gün tavan gider. Cezacılar buna izin verir mi? Sanmam. Bir ölçüde fiyatlanacak mı peki. Göreceğiz.

2. Fonlar isterlerse, bir kısmı spekülatörün malları olmak üzere 1-1,5 dolar arasında belki 20-30 milyon dolar düzeyinde hisse alabilirler tahmin ediyorum. Dolaşımda olan hisse 90 milyon dolar civarı ki çoğunluk yazdığınız gibi bu kadar iyi haber varken satıcı olmak istemez.

Hisse şu anda 63 cent düzeyinde.Bu fiyat gerçekten çök düşük kaldı.Hisse zirve fiyatı 2 dolar üzerinde.Yıllık enflasyon oranı gerçek anlamda çok yüksek.Şahsen kendim 2 dolar düzeyinde bir fiyattan satacak olursam kar şöyle dursun zarar etmemiş olacağım.

Yatırım tavsiyesi degildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

4.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Hisse şu anda 63 cent düzeyinde.Bu fiyat gerçekten çök düşük kaldı.Hisse zirve fiyatı 2 dolar üzerinde.Yıllık enflasyon oranı gerçek anlamda çok yüksek.Şahsen kendim 2 dolar düzeyinde bir fiyattan satacak olursam kar şöyle dursun zarar etmemiş olacağım.

Yatırım tavsiyesi degildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Spekülatör kontrolü eline almak istedğini gösterdi.

Piyasa ne yapar görmek istiyor.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

5. Aramızda profesyonel anlamda takas ve alim satım yorumu yapabilecek kişi yok sanıyorum , dün önce efelendi sonra mecburen yukarı çekti bugün adam göremeyince kendi satıp kendi alarak fiyat düşürüyor , bu tamamen hikaye de olabilir zira bu adamlar çok cesur da değiller , " herife " bir hedef verilmiş gibi aylık su kadar hisse topla diye sanki.

6. Bence çakılı portföylerden hiçbir şey alamaz. Dün yukarıdan verrdiklerini düşük komisyon oranlarıyla geri almaya çalışacaktır.
    Sonra sonra elini karnının üstüne koyup ( bizim gibi) bekleyebilir.
    Fonlar alışa gelirlerse öyle rahat, huzur bulamaz.

7. Ben dün krediyle ( günün düşüğünden) aldım. Yanlız hiç heveslenmesin, kredi maliyetleri bugünkü rakamın 30 puan üstünde bile olsa gerekirse 1 yıldan fazla bir süre için pozisyonumu ( fiyatı beğenmezsem) kapatmam.

Fırsat vermeye devam ederse ben de sürek avına devam ederim.

8. Biz ne dersek diyelim. Her türlü gelişme önce uyutuluyor sonra unutuluyor. Adamlar fiyatı 60 centte tutuyor mu, tutuyor. Bütün numara gelişmeler bilanço DD ve karına yansıyor mu, hayır. Hatta bu şirket alım işi kısa vadede bilançoyu tahrip edecek. Uzun vadede ise herkes ölecek. Bunlar allem edip kallem edip bilançoya olumlu bir şey yansıtmaz. Sadece ilacın kendi g.menkulleri 1 milyar dolara yakın bilançoda var mı hayır. Yav koca holdingin defter degeri 14 milyar tl den az. Bu adamlar özellikle küçük kardeş hayattaki geri planda kalma acısını KY den çıkartıyor.. Gördüm bunu onun gözlerinde.

Sayfa 390/611 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •