Sayfa 249/1003 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Viop XLII

1. Twitter'dan bakınca yayınlanan bir analist raporuna göre KOZAL'ın ortaklarından alacakları varmış. Temettüler ana ortak KOZAA'nın iştiraklerinden alacaklarına mahsup edilir muhtemelen. KOZAL son finansal raporunda da bu alacaklar gözüküyor. TMSF de geçici olarak şirketleri birbirine borçlandırdık ileride temettülerden mahsup edeceğiz şeklinde açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Temettu mevzusunu o kadar detayli incelemedim ariston dedigin gibi olabilir. Zaten hisse basi 17 tl civari bir temettu gecmis 5-6 senelik karin temettusu oldugu icin cok yuksek bir meblag degil. %10 civari oluyor temettu verimi. Benzer bir olay ttkomda olmustu yakin zamanda. Gecmis yillardan biriken temettuleri verdi 1.5tl civari olmasi lazim , temettuye kadar yuksettiler kagidi sonra bastilar asagi. Kozalda da aynisi olabilir diye dusunuyorum.

3. suntek yeni arz oldu,kimsenin dikkatini cekmedi mi bu sirket.bende girdim arzda ama fiyat geriledi biraz nedense.29 temmuz temettu verecek..surekli elimde tutmak istiyorum ama bakalim neler olacak.

4. Geçen Migros'dan acı biber salçası aldım 10,50 TL idi, o arada reyon arasında bulunan boş yeni kavanozlar hemen hemen aynı ölçekte 11 lira üzerindeydi. Bir kaç hafta önce Migros Un da 1 kiloluk olan 9 TL, 2 kiloluk 22 TL veya benzeri kampanya da vardı. Internette de dolaşan resimler var, 1 tanesi 5 TL, 5 tanesi 30 TL gibisinden.

İnsan olan yerde bir kısım tutarsızlıkların olması normal, sorsan detaylı şekilde neden öyle olduğunu ilgili kişi anlatır muhtemelen. Öbür türlü olsa birbirinin benzeri robotlar olurduk.

Arbitraj sayfasında piyasadaki tutarsızlıkları takip edenler var, çoğu zaman kurtarmıyor muhtemelen.

Kendi kendime bu iblisler neden insanlara yardım etmiyor diye sordum, malesef ben de dahil çoğu insan iyi olan şeyleri kendinden kötü olan şeyleri ise başkasından biliyoruz. Zamanında bir arkadaşım bir şey için bunu ben yaptım dedi, 10 yıldır neden yapmadın madem deyince sustu.

Geçen burada veya başka bir yerde gördüm, Karl Popper "Hayat, problem çözmektir" demiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Abd futureler , yine bildiginiz gibi...😀

KAP: Ereğli Demir Çelik hisse fiyatının gerçeği yansıtmadığı gerekçesiyle,KY (küçük yatırımcı) tarafından her fiyattan geri alım programı kararı alınmıştır.Tüm yatırımcılara ve kamuoyuna duyrulur.
    #EREGL

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    KAP: Ereğli Demir Çelik hisse fiyatının gerçeği yansıtmadığı gerekçesiyle,KY (küçük yatırımcı) tarafından her fiyattan geri alım programı kararı alınmıştır.Tüm yatırımcılara ve kamuoyuna duyrulur.
    #EREGL

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güzel bir ironi yapmış kim yaydıysa..

8. Bugün dün oluşan dojinin teyit mumunu izleyeceğiz..

Sayfa 249/1003 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •