Artık kabak tadı verdi...Senden bir tane daha var...Sürekli olumsuz haber..Kardeşim madem bu kadar olumsuzsun yap shortunu, buradan açtım de...O da yok...Sürekli laga luga.
Ülke için, özellikle ekonoomi için ben de çok olumsuzum...beni bilen bilir zaten...ama ekonomi=borsa değil..hele hele bizim gibi ülkelerde hisse bazı ciddi hikayeler hep oldu, olacak.
Bakın havacılığa en az ikiye kaladılar..belki de sene sonuna kadar üçe katlayacaklar..bakın tüpraşa...bunlar hepimizin bildiği benim de portföyümde olan hisseler.
alarko, sasa, hektaş, aksen gibi nispeten daha küçük ve vadelisi olmayan hisselerden bahsetmiyorum(gerçi bunların bile vadelileri açıldı son dönemlerde).
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Benim zararlar şu dk itibariyle çok az kaldı. Belkim tekrar klavyeme şort tuşunu takarım![]()
yılların müzmin ayusuyum, tabandan bile gözümü kırpmadan şort açtığım olur, hiçbir zaman şorttan ettiğin kâr ifşa edilmez, çünkü borsanın doğası itibariyle maaşından üc beş lirasını şirkete güvenip parasını yatıranlar oluyor. o insanlara keriz muamelesi yapılırsa hoş olmaz, sessizce vur kaç demi yani
Borsada şortcu sevilmez herkes kızıyor açıkcılara, endekis düşerken de para kazandıkları için olmalı
Hamdım Piştim Yandım
iyi ya işte; sen iyi gidenleri yaz cauti... ben de kötü gidenleri...
gün gelir tersi olur ben iyi gidenleri yazarım inşallah... sen de kötü gidenleri yazarsın o günlerde...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
BDDK/Akben: Şirketlerin 15 milyar dolardan fazla döviz pozisyon fazlalığı var-NTV
"Onu da sattırarak hayırlısıyla ödemeler dengesi krizi nasılmış, dayanır mıyız... bir test etmek istiyoruz. Hareket olur, hacim olur, borsa bir gün +10% diğer gün -10% yapar fena mı?..."
https://twitter.com/e507/status/1542794060624265216
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Bence Bofa ile ben aynı mantıkta düşünüyoruz ama herif işlem yapınca geride kalıyorum.
Muhtemelen ekip sabah toplanıyor ne alsak ne satsak diyor işlem yapıyor, robot işin teferruatı olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
THY shortlayan arkadaşlar hayattalar mı?
Yer İmleri