Sayfa 259/1003 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dün resmi gazetede pilot yönetmeliği vardı. Belli ki pilot açığı var bir şeyler değiştirilmiş.
    orda yandaş borsası işlemiyor mu?

iş bilmez atayamıyorlar mı?

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    orda yandaş borsası işlemiyor mu?

iş bilmez atayamıyorlar mı?
    Malesef bu havacılıkda kurallar kan ile kurulmuştur diye söylem var. Discovery Channel'da izliyorum. Normalde onları seyreden bir daha uçağa binmez.

Uluslararası sistem olunca pilot ehliyetli olmak durumunda, bir sürü teknik, psikolojik vs test var.

Geçen bir film vardı simulatör hocası pilot eğitmiş yıllarca ama hiç uçak kullanmamış, havada problem çıkınca ilk defa uçak kullanmak durumunda kalmıştı, hoca da olsan pilotluk farklı olabilir.

Bu arada pilotlar uçak demiyor tayyare diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. grafın güncel hali,
    pıst 100 de düşüceği yere kadar yazdık grafladık.
    dün 45 lik bar bitti dedik alım yaptık.şimdilik tepki 2490 üzeri hacimli günlük kapanışlarda .
    sihirli sayımız 3 bu açıda hareket başlaya bilir.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    full hisse de olsam da endeksin bugünkü çıkışı alakasız..neyse ne demişler üzümü ye bağını sorma
    Yeni mağdurları çekmenin yolu bu şekilde, kırmızıda alıcı gelmez, alıcı yani paralı adamların gelmesi için yeşillendirmek gerekir tabiri caizse fışkırttırmak, şuan dışardan borsayı seyreden paralı adamlar olabilür,
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bozkurt abi müşterileri kaçırma ya

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bozkurt abi müşterileri kaçırma ya
    Tüyoları sabah verdim abi, turkcell dedim yüzde2 yabtı, ereğli eksideyken akşama doğru fışkırttırır dedim o da şindi yüzde1 fışkırttı, daha napim abi
    halen para kazanamıyorlarsa suç benim mi
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    BDDK/Akben: Şirketlerin 15 milyar dolardan fazla döviz pozisyon fazlalığı var-NTV

"Onu da sattırarak hayırlısıyla ödemeler dengesi krizi nasılmış, dayanır mıyız... bir test etmek istiyoruz. Hareket olur, hacim olur, borsa bir gün +10% diğer gün -10% yapar fena mı?..."

https://twitter.com/e507/status/1542794060624265216
    iyi de o paralar bankada olduğu için karşılık kısımları mb da. MB onları sattı sonra swap aldı onları sattı. Sürekli ortada olmayan bir döviz satıla satıla rezervlerin ve MB nin döviz yükümlülükleri ortada.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. petkm n olur bozkırt

Sayfa 259/1003 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •