Erdoğan: Esasen enflasyon sadece ülkemizin değil gelişmiş devletler başta olmak üzere tüm dünyanın en önelikli sorunudur
Erdoğan: Ülkemizde enflasyon rakamları farklı tezahür etmektedir, ekonomik işleyişe ve insanların hayatına etkisi aynıdır, bu anlayışla dünyadaki her gelişmeyi kanıdan takip ederken asıl önceliğimizi kendi vatandaşlarımızın önceliğine verdik, veriyoruz
Erdoğan: Küresel üretim ve tedarik zincirlerinin çöktüğü bir dönemde Türkiye hem kendi ihtiyacını karşılayan hem de ihracatı ile öne çıkmıştır
Erdoğan: Ülkemizi güvenlik krizinden pozitif yönde ayrıştırmayı başardık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Yeni asgari ücrete Temmuz ayından geçerli olmak üzere %25 oanında bir ara artış yapıyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: Yeni asgari ücret net 5.500 TL olacaktır
Erdoğan: Yapılan artış kamu çalışanları ve emeklilere ortalama 300 TL olarak yansıyacak
ve KOZAL TAVAN.. darısı diğer grup hisselerine..
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Diğerlerine gelince 300 lira!![]()
Son düzenleme : 3520; 01-07-2022 saat: 18:28. Sebep: Edit
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Yer İmleri