Sayfa 635/1122 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    peki sizler diğer komşuların köpeklerden korkma hakkı olabileceğini düşünüp ekstra site içinde beslemeseniz olmaz mı ?
    Yanlız kedi, köpeklere verilen yemekler dışkı olarak da her gün kilolarca çıkıyor.

Sitede yaşayanlar bu kokuları neden çeksinler?

Kaldı ki küçük bebeği, çocuğu olanlar çimenlerde oynayamıyor, Zira çoğu yer köpek kakası dolu.

Kedi köpeğin yeri tüm maliklerden uygunluk almadıktan sonra site içi değildir.

Zira hijjen kuralları, insan sağlığı önde gelir.

Avrupada da köpek beslenir. İnsanlar köpek kakasını sokaktan bile toplamak zorunda.

Özgürlükler diğerlerinin hakları, sağlıkları ile sınırlıdır.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Öyle bir şey yok.5199 nolu hayvan hakları kanununu lütfen okuyun.site de heryer ortak alan dur.kediler gezebilir.yemekte verilebilir.uygunluk almak diye birşey yok.
    http://www.haykonfed.org/kategori/hu...man-sorunlari/

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    peki sizler diğer komşuların köpeklerden korkma hakkı olabileceğini düşünüp ekstra site içinde beslemeseniz olmaz mı ?
    sokak köpeklerinin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor insanları öldürmeye kadar gidebiliyorlar oldukça tehlikeliler bizim komşunun plakasını sökmüşlerdi kedileri yakalayıp öldürmek için her yer kedi kaynasın sorun yok ancak sokak köpekleri farklı

4. Köpekler kocaman oldukları için kocaman çıkarırlar ama kediler öyle değil. Ufacık oldukları için, parmak gibi ufacık çıkarırlar.

Ben de besliyorum site içinde. Apartmana da yazıyorlar yapmayın etmeyin diye. Ama besleyenler beslemeyenlerden fazla galiba pek sesleri çıkmıyor kedi istemeyenlerin

Bu kediler de 2 cins.

1 grup var pişt diyince 2 kilometre uzuyor

Bir de öbür grup var genelde erkek kediler oluyor bunlar, kafasını patlatsan yine gitmiyor yapışıyor. Aşırı yüzsüz, arsız, at hırsızı gibi tipleri. Bu 2. gruba ben de aşırı ayar oluyorum.

ytd

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sinir stres de cabası.
    Bizim apartmanda, apartman görevlisine yalakalık yapan kat malikleri olduğu için, bir iş yapmamasına rağmen toz kondurmadıkları için, işten çıkarmak hayal maalesef.
    o yalakalık yapanlar; eğer yöneticileri de biraz işi savsakladıysa yada saf ise işten ayrılma esnasında çok yakışıklı bir miktar para ödemek zorunda kalınca görürler yalakalığı.
    oturduğu dairenin kirası +elektiriği+suyu +izin günleri vs hepsi gelir olarak yazılıp ,çakal avukatlarca ve kapıcılar derneği nezdinde kıdem tazminatı hesaplanınca şaşırırılar.

6. Suriye’nin Esad kontrölündeki Lazkiye kenti https://t.co/kRWcnz9OxL

https://twitter.com/etkilihaber/stat...G-vk8O8LQ&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. şuan mayıs 20 lerden sonra bağlanan kkmlerin hiçbiri kur farkı alamıyor .bakalım ağustos sonu 17 ,50 ler olabilecek mi yoksa kuru 17 ye talim .

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    şuan mayıs 20 lerden sonra bağlanan kkmlerin hiçbiri kur farkı alamıyor .bakalım ağustos sonu 17 ,50 ler olabilecek mi yoksa kuru 17 ye talim .
    ŞAhsen KKM dönüşü dolarımı nakit alır sistemden çıkarım. Bu oyunda ben yokum..
    Cehalet Mutluluktur..

Sayfa 635/1122 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •