Sayfa 27/751 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 6008 madde; 209 - 216 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Şirket değeri 110m dolar. 2022 de görülen en yüksek seviye 135m dolar ( ,53 sent).
    sorun su. Tum temel veriler desteklerken 90 centi birakin 50 centin uzerinde bile duramiyor. Alicinin hala olmamasi. Petrol fiyatinda duzeltme geldiginde 30'lu sentler yine gorulecek.

2.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    İlahi.
    Mac yalnız değil.
    İlerde tartışırız bu hususu inşallah.
    90 centte��
    Bir hesabinin oldugu kesin ama su anda o da bizim gibi aldigi malin ustune oturmus bir alicinin gelmesini bekliyor. Cok olumlu bir bilancoya ragmen cok az gidebilmis olmasi onun icin de dusundurucu olmali. Hele MAS gibi fonunda yuklu agirlikta tasiyorsa.

Bir hisse secersin bilancosu konjonkturel olarak kotu veya vasat gelir gitmez sonraki donemleri beklersin. Ongordugun gibi iyi bilanco gelince hissenin gitmesi de eslik eder. Ote yandan iyi bilancoya ragmen hissenin gidisi ayni orantida degilse sikinti var demektir.

3.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    sorun su. Tum temel veriler desteklerken 90 centi birakin 50 centin uzerinde bile duramiyor. Alicinin hala olmamasi. Petrol fiyatinda duzeltme geldiginde 30'lu sentler yine gorulecek.
    Gelmez diyemem. Petrol fiyatlarında aşırıya kaçan bir satış ( bence 70-75 dolar) ve/ veya endeksin 125-130 sentlere inmesi, bizide ,3x sentlere getirir. Orda da takip ettiğim seviye ,38 sent. 2022 ilk 3 ayında dolar bazlı direncimiz olmuştu

4. Trade edilen lotları yeni sahibine teslim ettim. Gecen yıl bayram öncesi de sattıklarımı bayram sonrası daha dusukten yerine koymuştum. Trcas da bayram sonrası duserse yine alırım altan, gelmezse yolu acık olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Trade edilen lotları yeni sahibine teslim ettim. Gecen yıl bayram öncesi de sattıklarımı bayram sonrası daha dusukten yerine koymuştum. Trcas da bayram sonrası duserse yine alırım altan, gelmezse yolu acık olsun.
    7.50 alti haftalik kapanis masadan kalkma sebebi degil miydi?

6.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Kapanışa dogru endeksi kan gölüne cevirmezler umarım...
    Aksama yapacakları sabahtan belliydi..

7.  Alıntı Originally Posted by thinktt Yazıyı Oku
    7.50 alti haftalik kapanis masadan kalkma sebebi degil miydi?
    Bunlar fazlalıklar..) trade, edilenler, 5,8 - 6 arası maliyetliler.

8. Global'den gelen satislar fonlardan duserse MAC veya MAS islemi olma ihtimali var

Sayfa 27/751 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •