Originally Posted by Pscyokinesis Patates 15 dedi yok Artış dedim en son gerçi pattis çok pahalanmış . Bu hafta çoğu Pazar kapalı diye malı kaldırmışlar demek ki bank of pattis e de bi el atsa ne guzel olur
Originally Posted by Pscyokinesis Dün babamla tartıştık senin söylediğin rakamlar markette yok diye bende halkın arasına Pazar’a inmen lazım dedim ������ Bu çocuk olmamış diye düşünüyor mu senin için?
Günaydın, Sn.Pscyo cumartesi pendik pazarı bayram nedeni ile perşembe kurulacak dediler fakir fukara bayrama girerkene faydalansın gavur izmirliler çatlayın şey 17,09 olmuş bu arada onu deyiveren.
Originally Posted by BaşKara Bu çocuk olmamış diye düşünüyor mu senin için? Küçük düşünüyor diyor pazara gideceğime 10 15 bin dolarlık yeni iş yapmaya niye kafa yormuyorsun derler
Originally Posted by Pscyokinesis Dün babamla tartıştık senin söylediğin rakamlar markette yok diye bende halkın arasına Pazara inmen lazım dedim ������ bize kızmakta haksızsın babanı bile ikna edemiyorsun
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by EGEDUK Yılanın dölü yine hareketlendi. 17,0831 Originally Posted by ayhan53 bize kızmakta haksızsın babanı bile ikna edemiyorsun Originally Posted by Batman şerro ayhanacci seviyelerinden 16,69 ve 17,31 değerlerinin ortalamasında geziniyo ne tarafa kırılım yapacak takip ediyoruz. YTD. şerro kıpraşıyo nerede rxpu ustat
Originally Posted by Batman şerro kıpraşıyo nerede rxpu ustat En son Bursa otogarı civarında görmüşler.
Originally Posted by EGEDUK En son Bursa otogarı civarında görmüşler. otobüs sayısında artış vardı terminal taşmaya başlamıştı
Forum Rules
Yer İmleri