Sayfa 396/1003 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bedava kagitlar var para bitti inanılmaz ucuzluk var hayırlısı olsun.
    Valla bu kadar ucuzluk olunca bi b**luk mu var acaba diyor insan...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    2.525 e işaret fişeği konulmuştu.

Adettendir, orası görüle...

Ne zaman?

ona py. karar verecek.

3. Önümüzdeki dönemde ekonomiler yavaşlar, karlar düşerken aslında pek de ucuz olmadığını anlarsınız o şirketlerin de... tabii iş işten geçmiş olur....

fiyat önden gider, karlara 6-9 ay sonra anca yansır... bu seneki 6 aylıklar fiyatlanalı çok oldu, ocak başında bitti o iş...
    TL bazlı xu100 grafiği bakınca bunları kaçırıyor insanlar; açın s&p bakın dow bakın; zaten tablo net.... 37 binde zirvesini yaptı bitti o iş...

içerdeki tüm abukluklar bir yana, dow ineceği yere inip orda 3-6 ay yatayda dip yapmadan burda da endeks dolar bazlı dibini yapamaz...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bedava kagitlar var para bitti inanılmaz ucuzluk var hayırlısı olsun.
    Bugün hissemin biri tl bazlı yeni zirve tazeledi, tavan olmuya ramak kaldı. keşke sepet yapmayıp tek onu alaydık zamanında keşke diye diye ömrümüz bitti, kim icat ettiyse bu borsa denen bataklık küllüyen zarar
    Hamdım Piştim Yandım

5. Herkesin konuştuğu para kazandırmaz. Beyaz yakanın ağzındaki sakız senaryolar para kazandırmaz. Tukas bak 8 den aldım hala geç değil burada kendini yer bitirirsin ateş et ve unut arkanı dön ve git.
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Önümüzdeki dönemde ekonomiler yavaşlar, karlar düşerken aslında pek de ucuz olmadığını anlarsınız o şirketlerin de... tabii iş işten geçmiş olur....

fiyat önden gider, karlara 6-9 ay sonra anca yansır... bu seneki 6 aylıklar fiyatlanalı çok oldu, ocak başında bitti o iş...
    TL bazlı xu100 grafiği bakınca bunları kaçırıyor insanlar; açın s&p bakın dow bakın; zaten tablo net.... 37 binde zirvesini yaptı bitti o iş...

içerdeki tüm abukluklar bir yana, dow ineceği yere inip orda 3-6 ay yatayda dip yapmadan burda da endeks dolar bazlı dibini yapamaz...

6. 17.42 satınsana oglım dolar kaldıysa daha kkm odeyecenız az odeyın uyanıklar
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. Olabilir ama ben buradan o ihtimale short yapmam.

Aşağı %10 marj kaldı ise yukarı %80 narj var ve tek nefeste gidebilir 2.2 cente.

Şakası olmaz. Sevil diyecekken seçim der nefes alamazsın short da. Short tuşunu söktüm düşük kaldıraç bazı long pozlar ve full hisse devam.

Bütün hisselerim x30 dışı, devrilirim direk x30 a seçim haberi ile.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Global piyasanın Agustos ayı içinde dip yapacağına inanıyorum.

sp500, 3.200 gibi.

İşte o zaman zaten çok ucuz olan bıst30 un daha da ucuzlayacağını ve leşşşşşşşşşşş Fiyata ineceğini düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Global piyasanın Agustos ayı içinde dip yapacağına inanıyorum.

sp500, 3.200 gibi.

İşte o zaman zaten çok ucuz olan bıst30 un daha da ucuzlayacağını ve leşşşşşşşşşşş Fiyata ineceğini düşünüyorum.

o zaman 6-7 aylık RALLİ BEKLERİM.

VE O ZAMANDAN İTİBAREN SADECE LONG/FLAT ile vobda çok kazanılacağına inanıyorum.

Farklı sektör-gurupta olan ve tarihi diplerde olan bıst30 dan güzel sepet yapmak lazım.Hedef kanımca 2-2.2 dolar

yani bu kurla bile 3.400 ve üzeri.

Sayfa 396/1003 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •