Sayfa 689/1122 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Babam derdi ki .ot calismayacak beyin calisacak..

Sanirim bizde .ot cok calisiyor, bu yuzden olsa gerek.

Talebi cok olan urunun fiyati yukselir..

Syg,
    Tale3bi var
    Ama bunlar en büyük hatalarından biri olan seka fabrikalarının satışı ile A4 kağıdı ve tuvalet kağıdı
    Şeker fabrikalarının satışı ile şeker ve yan ürünleri
    Tütün fabrikalarının satışı ile tütün üretimi ve yerli sigara
    Sümerbankın satışı ilede don ve fistan üretimi ve bunlara ulaşımımız sekteye uğradı dışarıya bağımlı hale geldik
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,667
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tale3bi var
    Ama bunlar en büyük hatalarından biri olan seka fabrikalarının satışı ile A4 kağıdı ve tuvalet kağıdı
    Şeker fabrikalarının satışı ile şeker ve yan ürünleri
    Tütün fabrikalarının satışı ile tütün üretimi ve yerli sigara
    Sümerbankın satışı ilede don ve fistan üretimi ve bunlara ulaşımımız sekteye uğradı dışarıya bağımlı hale geldik
    O zamanlar dıyollardi ki dovlet don atlet mi uretecek??

Dovlet asli islerine donmeli...

Egitim, sagiik, adalet,guvenlik gibi...

Verimli de calistiramiyorlardi nepotizm nedeni ile..

Mesela Petkim yonetim kurulunda bir berber vardi...

Simdi hem bu temel girdilerde disari bagimli olduk dovis odeyerek aliyoruz ve dis acik yaratiyoruz, hem de asli gorevlerini de yapamiyor dovlet...

Dogru olan ve yapilmasi gereken bu kurumlari ozellestirmek yerine bagimsiz ve verimli calismalarini saglamak imis, yasayarak aci bir sekilde ogrendik her iste oldug gibi...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    O zamanlar dıyollardi ki dovlet don atlet mi uretecek??

Dovlet asli islerine donmeli...

Egitim, sagiik, adalet,guvenlik gibi...

Verimli de calistiramiyorlardi nepotizm nedeni ile..

Mesela Petkim yonetim kurulunda bir berber vardi...

Simdi hem bu temel girdilerde disari bagimli olduk dovis odeyerek aliyoruz ve dis acik yaratiyoruz, hem de asli gorevlerini de yapamiyor dovlet...

Dogru olan ve yapilmasi gereken bu kurumlari ozellestirmek yerine bagimsiz ve verimli calismalarini saglamak imis, yasayarak aci bir sekilde ogrendik her iste oldug gibi...

Syg,
    Özelleştirmek mantıklı seçenekti. Ama özelleştirilirken arazilerini üzerine rezidans dikmemek şartıyla kiralık vermek. Adaylarda sektörel deneyim aramak en azından sanayi geçmişi olup olmadığına bakmak. Firmaların gelecek planlarını incelemek. Finansman modellerinin sürdürülebilir olup olmadığını inceleyerek karar vermek gerekirdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eskiden bi farkı yok ki şindide kamu bankaları yönetim kurulllarında güreşçisinden tokatçısına kadar hepsi var. Ama nedense kamu bankalarını bir türlü satamıyorlar. Yoksa beleşe krediyi nereden bulup hasta garantili hastane araba geçiş garantili otoyol ve köprü yolcu garantili havaalanları yapacaklar ki
    bir halt olacağı yok.

6. yeni dip seviye %33.40

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,667
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    579
     Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    Bu akşamüstü
    yolüzeri uğradım şekerbank 40k usd %4,75 dedi.canlı getiricem nerden buldun varmı dedim yok dedi
    biraz yanındaki ıcbc önce nerden buldun varmı dedim,evet kaynak dekont lazım dedi. 5 yıl önceki dekont olurmu dedim eveledi geveledi.daha ötedeki yapıkredi aylık %0,60 gibi bişey dedi.nerden buldun varmı dedim,5000 üzerine sorarlar dedi.durum budur
    yolda bulduk desek olmuyormu ;) hani sormuyorlardı.

Sayfa 689/1122 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •