Sayfa 713/1122 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Aynen ve aynı Almanya gibi çocuk başına bonus ve bu çocuğa iyi eğitim verdikçe bu çocuk suç işlemediği sürece bonus vs.. tanımlanması şart.

Erkeklerin elini taşın altına koyması şart. Ama esas olan da her zaman kadın dır kadınlarımız korkmadan doğurmalı buna yönelik devlet politikaları oluşturulmalı ve çok yakından takip edilmeli dalga geçilecek konu değil 10 tane vs espri her eğitimli ailenin en az 3 eğitimli başarılı sağlıklı cocugu olması gerekiyor ülkemiz için.
     Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Nafaka olayı düzletilmeden kişiler evliliğe yanaşmaz. Son 2-3 yıldır sosyal medyada çok ses buldu bu süresiz nafaka ödeme olayı. %95 erkekler ödüyor ve maddi durumu bozulsa dahi ödemek durumunda.

Kadın asgari ücretle işe girse dahi ödeniyor.

Nafaka ödenmezse hapse giriliyor.

Kadın ölünceye kadar ya da başkası ile evlenene kadar nafaka ödenmek durumunda.

Evliliklerin 4'te biri boşanma ile bittiğine ve büyükşehirlerde bu oran fazla olduğuna göre bu nafaka düzenlemesi yürürlükte iken evlenmekten vazgeçenlerin sayısı oldukça çok olur.

2. Ümit hoca ne kadar ciddi bilmiyorum ama onun dışındakiler hepsi birbirinin kopyası ve onun dışındakiler son son son derece ciddiyetsiz onu biliyorum.
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Ümit Hoca severim sayarım anca konumuz kişiler değil,
    Tuvalet terliği koysunlar razıyım.

tek bir şartla geçmişin hesabı tek tek satır satır sorulacak.
    aksi takdirde hakkımı helal etmem.

3. Heh nafaka olayı da var iyi hatırlattınız.

Yüzüğü taktınız hapı yuttunuz. Biraz önce oturduğum mekanda genç bir çift birbirlerinin hatalarını yüzlerine sayıyorlardı kulak misafiri oldum. İçimden diyorum oğlum bassana kalayı kalksana masadan ne öyle kedi gibi viyk viyk viyk konuşuyosun şimdi geldi aklıma yürümeyince masadan kalkmak da kolay değil

4. Zam yağmuru devam ediyor.
    BİM 'de 36 lira olan tuvalet kağıdı 52 lira, 44 lira olan beyaz peynir 57,5 lira olmuş.
    Bunlar dikkatimi çeken bir iki örnek
    Herkese geçmiş olsun,

5. Eğer ki CDS 1000 üzerine çıkar ise en iyisi kardeşim ben borçları ödeyemiyorum yada ödemeyeceğim
    gelin en iyisi yeni bir yapılandırma yapalım deme olasılığı artar.

Aynı 2008 Yunanistan krizi gibi.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Yunan_...or%C3%A7_krizi

Bu sefer onlar düşünsün denilebilir ya seçim sonrası yada seçimden sonra aynı iktidarda yada gelecek olan yeni bir iktidarda aynı fıkradaki gibi.
    "Moşe'nin Mois'e çok borcu varmış. Bu borç yüzünden uykuları kaçıyormuş. Gece yatağında dönüp dururken karısı Raşel, 'Ne düşünüp duruyorsun?' diye sormuş. O da 'Moise çok borçluyum' demiş. Karısı da 'ne kadar' diye sorunca, Moşe borcun miktarını söylemiş. Raşel, 'Bizim bu borcu ödememiz mümkün değil' demiş. Moşe de, 'Ben de bunun için uyuyamıyorum ya' demiş. Raşel, 'Ne düşünüp durursun, madem ödeyemeyeceksin, neden uykuların kaçıyor? Ara kendisini, borcunu ödeyemeyeceğini söyle, biraz da onun uykuları kaçsın' demiş. O da Mois'i arayarak borcunu ödeyemeyeceğini söylemiş.

Biz ödemiyoruz dersek yeni bir Avrupa finansal krizinide tetikleyebiliriz. Bu riski Avrupa alır mı bilemem.

CDS den komisyon alan sigortacılar düşünür bu sefer.

Bu olasılık günden güne artan Gri kuğudan Siyah kuğuya geçmek üzere olan bir olasılık.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ümit hoca ne kadar ciddi bilmiyorum ama onun dışındakiler hepsi birbirinin kopyası ve onun dışındakiler son son son derece ciddiyetsiz onu biliyorum.
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Ümit Hoca severim sayarım anca konumuz kişiler değil,
    Tuvalet terliği koysunlar razıyım.

tek bir şartla geçmişin hesabı tek tek satır satır sorulacak.
    aksi takdirde hakkımı helal etmem.
    Ümit özdağ ı ben de sonradan fark ettim. Söylediğini yapacak birine benziyor, şaşırdım. Diğer muhalefetin pısırıklığına o kadar alışmışız ki ümit özdağ aralarından sıyrılıp kendi farkını gösterdi...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Ben cok fazla kola içerim c.c %25 geçirmiş pardon güncellemiş

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Ümit özdağ ı ben de sonradan fark ettim. Söylediğini yapacak birine benziyor, şaşırdım. Diğer muhalefetin pısırıklığına o kadar alışmışız ki ümit özdağ aralarından sıyrılıp kendi farkını gösterdi...
    onun için devlet bahçeli kendisine her türlü hakareti ettiğinde bana söylememiştir dedi, büzüğü çok kuvvetli maşallah..

Sayfa 713/1122 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •