Sayfa 721/1122 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    579
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şeyin ucuz olduğu şüphe götürmez bir gerçek.
    Sıkıntı şu ki, A’dan Z’ue her şeyin fiyatı çok arttı. Şey, yükseldiğinde, diğer her şey bir tur daha yükselecek. Ama gelirler bu oranda yükselmeyecek.
    Fakirleşmeye devam.
    Aynen üstad,cografya kaderdir derler ama bizimki kurunun yanında yaş yanması.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şimdi ne yapıldığını sanıyorsun. …… anında kaynakta kesiyorlar. …..elemanlar.

Diyor şair.
    Eyvallah bu telefonu büyütmek lazım o zamana kadar sana müracaat
    bir halt olacağı yok.

3. şeyin yükselmesi durumunda fiyatların da yükselmesi tezi bir yere kadar işliyor. Sonra sistem tıkanıyor ve satılamayan mallar utana sıkıla ucuzlatılarak satılmaya çalışılıyor. Hatta '' yeterki alın da vadeli alın '' kampanyaları yapılıyor. Ödenemeyen çekler, senetler, kiralar hatta ücretler karşısında ödeyebilenlere indirim yapılıyor.

Yani halk fakirleştikçe alım gücü düştükçe yolacak tüy kalmadıkça - sahip- diyor ki '' yahu eldeki kazlara da bir yere kadar eziyet edilir, bunlara bir şey olursa ben kimi yolacağım '' . Merak etmeyin artık tüyümüz bitti sayılır. Artık , beslenme dönemi çok yakındır.

4. 0,49 oranla masrafsız kredi, değerlendirilebilir: https://paycell.com.tr/?page_id=30098

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    0,49 oranla masrafsız kredi, değerlendirilebilir: https://paycell.com.tr/?page_id=30098
    usta çok sağol bana çok yarayacak.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    usta çok sağol bana çok yarayacak.
    Bulursan o kriterlerde alırsın
    bir halt olacağı yok.

7. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben hep kredi kartını zamanında ödedim bugüne kadar. Asgari olayına geçmek lazım galiba. Limitim 6 haneli
    Merak ettigim bir durum var. Surekli kredi kartinin asgari tutarini odeyince. Kredi notumuz olumsuz etkilenmez mi acaba ? Bu yuzden her ay vade sonu borcumun tamamini kapatiyorum.

Sayfa 721/1122 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •