Sayfa 772/993 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Bugün dolara yüksek faiz veren bir banka gezdim tırt ancak ben sorarken bir iki bankada kur korumadan zamanı geldiği için çıkacağını söyleyen kişiye rastladım sene sonuna doğru çıkışlar hızlanıyor mu acaba çünkü polisiye önlemler geleceği söylentileri var acaba ne olabilir aklıma bankadan döviz çekimine sınırlama geliyor yoksa bu yılanoğlunu kimse durduramaz müthiş borç var bunlar nasıl ödenecek zor Allah yardımcısı olsun milletin enflasyon üç haneleri geçer CDS 1000...

2. Girdiği tarihden sonra Doların düşeceğini yüksek ihtimal olarak görenin ve buna oynamak isteyenin KKM yapmasında fayda var.
    Aksi takdirde her zaman oyundan başabaş çıkacaktır ve de Zamanını Kaybedecektir.
    Dolar TL nin artış hızıda verilen faizle paralel götürülmeye çalışılmaktadır.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gırtlağa kadar demesek bugünlerde yanlış anlıyorum
    Euro Euro dedik ya.
    Yanlış anlaşılma olmasın.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    başganım sizin titanium gırtlak dolusu mu?
    artık gırtlağa kadar işine girmiyorum
    az olsun yanlış anlaşılma olmasın
    bir halt olacağı yok.

Biz prens Selman dedik bağrımıza bastık herif Salomon çıktı, biz 20 milyar dolar gayme verecek zannediyorduk, hâlbuki bu parayı istemeye gelmiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Biz prens Selman dedik bağrımıza bastık herif Salomon çıktı, biz 20 milyar dolar gayme verecek zannediyorduk, hâlbuki bu parayı istemeye gelmiş.
    ne oldu gaya abi haber mi var ? ne olmuş salomon efendi ye

7. Çevir kazı yanmasın bende söz bitti aga

https://www.yenisafak.com/gundem/sur...ediler-3839248

Başakşehir'de Suriyelilerin göletteki kazlar çalmaya çalıştı iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Emniyet, kadınların kendilerine ait olan kazları gölete bırakmak için getirdikleri ve güvenlik görevlilerinin izin vermemesi üzerine de kazları tekrar götürdüklerinin belirlendiğini bildirdi

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

55 in 5nini getirmişiz demekki.
    Geriye kaldı 50 girişimci vatandaşlarımız kolları sıvasın
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 772/993 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •