Sayfa 21/121 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon
Arama sonucu : 964 madde; 161 - 168 arası.

Konu: ADEL - Adel Kalemcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.

1. Merhaba,
    Acemşah yeni paylaşım yaptı,ilgilenenler için,
    Adelde ilk hedef 37 görünüyor,sonraki hedefler 105-172-427 olarak görünüyor,ilk hedef aşılması halinde sonraki hedefler daha kolay diye paylaşmış.YTD.

2.  Alıntı Originally Posted by NOIR Yazıyı Oku
    Herkese Merhaba,
    Sn Şakir'den sonra yorum yapanda kalmadı.
    Acemşah yeni paylaşım yaptı.Adel ve diğer parekende şirketleri hariç kağıtlardan uzak durulması gerektiğini Adelin okul sezonu ile beraber 200.-TL ye doğru hızlı bir yolculuk yapabileceğini paylaşmış,hala elinde kağıt olanlar kaldıysa duyurulur. Y.T.D
    Ustadın yine şaşırmış , adelden başka herkes gidiyor endeks %3 adel eksi . Mal çıkmaķ için gaz vermek belkide .

3.  Alıntı Originally Posted by Montella Yazıyı Oku
    Ustadın yine şaşırmış , adelden başka herkes gidiyor endeks %3 adel eksi . Mal çıkmaķ için gaz vermek belkide .
    Ben Acemşahı tanımam,benim üstadımda değildir .Kendisini takip ederim Sn Şakirden sonra kağıtla ilgili yorum yapan sadece Acemşah kaldı.Sizinde firma ile ilgili öngörünüz,bilginiz,duyumlarınız varsa paylaşırsanız bizde faydalanırız.

4. Ortada firmamı var ? Bilanco gelmesine 10 gun kalmış hareketlere bak buradan bile belli . Ben 2010 dan beri forumu okudum . 1 milyona araba vermiyorlar gunluk hacim dönüyor . Bazen tutmaz acemşahın isabetli tahminleri olabilir ancak tutmayanlarda var arada . Bu firmada denk geldi tutmayanlara .

Siz diyebilirsiniz ben 10 liradan aldim 24 lira hisse 2 senede %140 karım var diye .

Kimiside der 15 liradan 5 dolardan aldım 5 senedir bekliyor diye .

Şakir bey uyanık cıktı 16.50 den dolara gitti dert yok stres yok , hepberaber sürünüyoruz burada .

Malesef

5. Şakir beyin cizip yayınladıgı grafik 2025 2026 ya kdr yolu var diyor oraya kadar gidersek 10 yıl gecmis olacak acemsahlarla gelenler . 10 dolardan 5 dolara ordan 2 dolara dip dip dip denilmis simdide 1.30 dolar . Boyle giderse sonu nerde biter Allah bilir

6.  Alıntı Originally Posted by NOIR Yazıyı Oku
    Herkese Merhaba,
    Sn Şakir'den sonra yorum yapanda kalmadı.
    Acemşah yeni paylaşım yaptı.Adel ve diğer parekende şirketleri hariç kağıtlardan uzak durulması gerektiğini Adelin okul sezonu ile beraber 200.-TL ye doğru hızlı bir yolculuk yapabileceğini paylaşmış,hala elinde kağıt olanlar kaldıysa duyurulur. Y.T.D
    Vay be harbiden bist dusuyor bir tek adel cikiyor . Okul sezonu ilede 200 lira oluyor 😀😀😀

Ne keklediler yahu . 5 senedir 1 lira ilerlememis hisse 2 ayda 10 kat artacakmis 😀😀😀

7. Adam malı cikmaj icin 2 ayda 24 den 200 lira hedef veriyor herkesin atlayacagini saniyor

8.  Alıntı Originally Posted by Montella Yazıyı Oku
    Adam malı cikmaj icin 2 ayda 24 den 200 lira hedef veriyor herkesin atlayacagini saniyor
    Bakın hep aynı Eki kullanıyorsunuz Acemşah mal çıkmak için bu paylaşımı yapıyor olsa bunu bu platformda yada ,herkese açık platformlarda yapardı,sadece kendi hesabında bunu paylaşıyor ve toplamda 59 takipçisi var,ben onun öngörülerine inanıyorum,bu benim fikrim.Madem yanlış anlaşılıyor bundan sonra yaptığı paylaşımları buraya taşımam,kimsenin etkilenip zarara girmesini istemem.

Sayfa 21/121 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •