10 sene kaldım Ankarada,o muhidide bilirdim,çünkü ben afet uzmanıydım bakanlıkta,öncedende iç,işlerindeydim,akşam lisesini anıttepe ve çankayada okumuştum,balgat ve Eskişehir yoluda meskun mahal yerdi,ayni oranda Etimesgut güzergahıda öyleydi,çoğu yerde kuş uçmaz kervan geçmez misaliydi,zaten sağ,sol gurup çatışmaları vardı millet sokağa çıkmazdı,onu geçtik yenişehir,kızılay benim bölgemdi,merkezi yerlerde bile daireler çok uygundu,etimesgutmu,etlikmi,bahçeli evler,çiftlik bölgesi oda ne orası neresi demeye bin şahit isterdi,altındağ vs uzar gider,Vedat Dalokaylan beraber çalışırdık,peşinden Ali Dinçer geldi belediye başkanlığına ortaklaşa imar bakanlığında görüşürdük şehrin dizayni için,çok değerli insanlardı Ankara için çaba sarf ederlerdi,o zaman şimdiki gibi particilik katıcı değildi,hoş görü vardı,herkesin biri,birine nazı geçerdi,1980 yılına kadarda bizim sözümüzde geçerdi aile olarak,pek çoklarını işe alımda öncülük yapmışımdır,80 sonrası yurt dışına gittim eğitim için 82 dönüşüm oldu imajımız silindi gitti,bu ülkeyi imaj olarak ilk bozan evren ve özal oldu,sonra peşi malum,şimdi ise tam kaos devrindeyiz,orhun anıtları ne der,ülkeyi Türk olmayanlar yönetirse savrulur gidersiniz der,şimdide aynen öyleyiz

Yer İmleri