Sayfa 834/993 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hocam peki altın,döviz,hisse vb almayacaksın diye taahhütname istemiyorlar mı?
    İstiyorlar da hisse.net çi adama söker mi? Arayan bin tane yolunu bulur. İki bankacı bir kuyumcu tanidik var anlattım bir sürü yol önerdiler. Maalesef yüz bin lira sınır vardı internetten başvuruda, çok bir para değil, biraz eğlencesine çekmiş oldum. Gözüm yüzde bir altındaki konut kredilerindeydi ama uğraşamadım, oradan 1-1.5 milyon %1 faizle kredi alabilsem ciddi kar bırakacak sermaye olacaktı. Artık sabah akşam piyasa izleyip forumun gediklisi olurdum.

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    2 sene önce 0.79 faizlen kredi çekmiştim 200 falan,6.90 dolar almıştım,9 üstü okutmuştuk,dolardan biraz kazanç sağlasak bile sattığım daireler bu zamana göre beleşe gitti sayılır,250 olan daireler şimdi 1000-1500,dolar getirisi ise %150 bile değil,dairelerden kayıp %400-500,bu Giresuna göre,İstanbuldan alsaydım ortalama 500-750,bu martta istanbula gitmiştim bostancı tarafında 3000-4000,yani eski hesapça trilyon,üstelik bunlar iç bölgelerde,deniz cepheliler 10-15...1970 yılları düşündükçe,kafayı vurak neye yarar şimdi,istanbul,ankarada öyle yerler bilirimki metresi arsaların 100 kağıta gittiğini bilirim,bostancıda ise bostanlar vardı,beşiktaş sarıyer arası meskun mahalle olan yerleri bilirim,hepsini geçtik 99 depremi 2001 krizinde çoğu beleşti,mesela beşiktaşta normal daireler 15-35 arasıydı ve al diyenden geçilmiyordu,şimdi o yerler-3-5 arası.Giresundaki arazilerimiz değerlendiği zaman kat karşılığı anlaşmalar yapmıştık,500 sene önce kurmuş olduğumuz mahallelerde şimdi binalardan geçilmiyor,hepside yabancı,neyse zamanında büyük balık kaçırdık mecbur arsalarımıza yapmış oduğumuz dairelere kaldık
    Hocam benim çocukluğum ankara Çukurambarda geçti, Ankaralı olmayan bile adını duymuştur oranın, şimdi oralar rezidans gökdelen bulvar cafe vb dolu ama ben cocukken o tarlalarda top oynardım beş para etmez çamur içinde bir yerdi bedava yer verseler oturulmazdı.

erdoğan bizi avrupa seviyesine çıkardı. avrupa da meyveyi tane ile alıyorlar dediklerinde gülerdik. hayatımda ilk kez karpuzun 4 e bölünüp satıldığını görüyorum. hala oy atmayı düşünenlere söyleyeceğim söz yok.

4. Post

Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Alabileceğim bütün kredi hakkımı kullanarak tek kalemde girdim, alım satım makasını 1 günde kapattı. 2 yıllık kredinin toplam faizi %50 ,gramın 1500 lira üstü bana, altı bankaya kar. İlk defa böyle bir girişimde bulundum, 2 yıl içerisinde altının geleceği yer bakalım ne kadar olacak.
    usta borsaya koma kaybedersin ben kaybettim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Hocam benim çocukluğum ankara Çukurambarda geçti, Ankaralı olmayan bile adını duymuştur oranın, şimdi oralar rezidans gökdelen bulvar cafe vb dolu ama ben cocukken o tarlalarda top oynardım beş para etmez çamur içinde bir yerdi bedava yer verseler oturulmazdı.
    10 sene kaldım Ankarada,o muhidide bilirdim,çünkü ben afet uzmanıydım bakanlıkta,öncedende iç,işlerindeydim,akşam lisesini anıttepe ve çankayada okumuştum,balgat ve Eskişehir yoluda meskun mahal yerdi,ayni oranda Etimesgut güzergahıda öyleydi,çoğu yerde kuş uçmaz kervan geçmez misaliydi,zaten sağ,sol gurup çatışmaları vardı millet sokağa çıkmazdı,onu geçtik yenişehir,kızılay benim bölgemdi,merkezi yerlerde bile daireler çok uygundu,etimesgutmu,etlikmi,bahçeli evler,çiftlik bölgesi oda ne orası neresi demeye bin şahit isterdi,altındağ vs uzar gider,Vedat Dalokaylan beraber çalışırdık,peşinden Ali Dinçer geldi belediye başkanlığına ortaklaşa imar bakanlığında görüşürdük şehrin dizayni için,çok değerli insanlardı Ankara için çaba sarf ederlerdi,o zaman şimdiki gibi particilik katıcı değildi,hoş görü vardı,herkesin biri,birine nazı geçerdi,1980 yılına kadarda bizim sözümüzde geçerdi aile olarak,pek çoklarını işe alımda öncülük yapmışımdır,80 sonrası yurt dışına gittim eğitim için 82 dönüşüm oldu imajımız silindi gitti,bu ülkeyi imaj olarak ilk bozan evren ve özal oldu,sonra peşi malum,şimdi ise tam kaos devrindeyiz,orhun anıtları ne der,ülkeyi Türk olmayanlar yönetirse savrulur gidersiniz der,şimdide aynen öyleyiz

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    10 sene kaldım Ankarada,o muhidide bilirdim,çünkü ben afet uzmanıydım bakanlıkta,öncedende iç,işlerindeydim,akşam lisesini anıttepe ve çankayada okumuştum,balgat ve Eskişehir yoluda meskun mahal yerdi,ayni oranda Etimesgut güzergahıda öyleydi,çoğu yerde kuş uçmaz kervan geçmez misaliydi,zaten sağ,sol gurup çatışmaları vardı millet sokağa çıkmazdı,onu geçtik yenişehir,kızılay benim bölgemdi,merkezi yerlerde bile daireler çok uygundu,etimesgutmu,etlikmi,bahçeli evler,çiftlik bölgesi oda ne orası neresi demeye bin şahit isterdi,altındağ vs uzar gider,Vedat Dalokaylan beraber çalışırdık,peşinden Ali Dinçer geldi belediye başkanlığına ortaklaşa imar bakanlığında görüşürdük şehrin dizayni için,çok değerli insanlardı Ankara için çaba sarf ederlerdi,o zaman şimdiki gibi particilik katıcı değildi,hoş görü vardı,herkesin biri,birine nazı geçerdi,1980 yılına kadarda bizim sözümüzde geçerdi aile olarak,pek çoklarını işe alımda öncülük yapmışımdır,80 sonrası yurt dışına gittim eğitim için 82 dönüşüm oldu imajımız silindi gitti,bu ülkeyi imaj olarak ilk bozan evren ve özal oldu,sonra peşi malum,şimdi ise tam kaos devrindeyiz,orhun anıtları ne der,ülkeyi Türk olmayanlar yönetirse savrulur gidersiniz der,şimdide aynen öyleyiz
    Ali Dincer'i bilirim, Cukur Ali derlerdi..

8.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    usta borsaya koma kaybedersin ben kaybettim.
    Borsaya koysam koysam çekirdek parası koyarım, ona da 5 yıl dokunmam

Sayfa 834/993 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •