Ağustos vade bitimine kadar
Yüzde 5 yükselmiş olsa
Xu100 2.645 yapıyor
Yatay piyasa olsa bile zarar olmaması gerekiyor kabaca 1 ay var
Ağustos vade bitimine kadar
Yüzde 5 yükselmiş olsa
Xu100 2.645 yapıyor
Yatay piyasa olsa bile zarar olmaması gerekiyor kabaca 1 ay var
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Ben cepten bakıyorum ve matrikse saat seçeneği yok
O nedenle gündüz alanla gece arasındaki farki çok olan long tarafta Alnus
Şhort tarafta farklı çok kurum var
Barız olan
YF şhort açmış
Birde bofa long azaltmış
Diğerleri çok farklı kurumlar.
İdeal olan bir arkadaş atsa iyi olur SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen kardeş
Kırk yılın başında Bi pozsuz olalım dedik
Oda olmadı.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence xbankı bu sefer alır, zaten ykbnk bugün güzel kapattı üstüne ak bilançosu geldi, yarın akşam da garan bilançosu vardı hatırladığım kadarıyla.
sabah petrolün durumuna göre tüpü biraz alır.
demirleri de biraz alırsa gap filan kalmaz.
ben pala olsam saat 11e kadar sürerim, 11den sonra spot malları "aman malsız kaldım" diyenlere devrederim, böylece 11-14:30 arası hafif geri çekilirim, hem shortçulara bak dönüyor diye umut olurum hem de margin yiyenlerin spot mallarını ucuza kapatırım ama sabahki gapi kapatmam. 14:35ten sonra kapanışa kadar sürerim. kapanışta artık duruma göre ky mala atlıyorsa son yarım saat malı devrederim, atlamıyorsa sür babam sür nasılsa bir sürü yeni ve güzel bilanço gelecek. o bilançolarla malı devrederim elbet, bizim bistte insanlar malsız yatamaz.
ben pala olmadığım için bu yazımı gören pala beni aradı ve şu hikayeyi anlattı:
Fransa hükûmet ricalinden biri Napolyon’un bir muharebesinde tenkide kalkışıp parmağını harita üzerinde gezdirerek:
- Önce şurasını almalıydınız, sonra buradan geçerek ötesini zapt etmeliydiniz, gibi fikirler belirtmeye başlayınca, Napolyon:
- Evet, demiş. Onlar parmakla alınabilseydi dediğin gibi yapardım.
Yer İmleri