Akşam seansında aldıysa yarın hoşgeldin partisi yaparlar...Yeni gelin misali...
Demek ki faiz artışı o kadar da kötü değilmiş bizim pala dahil herkes sevindirik oldu Allah'tan 100 yapmadı o zaman tavan olurdu bizim viop...
Akşam seansında aldıysa yarın hoşgeldin partisi yaparlar...Yeni gelin misali...
Demek ki faiz artışı o kadar da kötü değilmiş bizim pala dahil herkes sevindirik oldu Allah'tan 100 yapmadı o zaman tavan olurdu bizim viop...
Hocam
Çok çok uzun zamandır
Pay vadelide long ve gerekince endeks te şhort açıyor idim.
Aslında Sn Abka gibi takılıyordum.
Son günlerde nedense hoşuma gitmeyen durumlar oluştu.
Ben temmuz başından itibaren yükseliş bekliyor idim.
Bilanço lar zirvede karşılanır diyordum.
Orada hatlar karıştı.
Ve pay vadelileri kapadım.
Bu gece içinde düşüncem öyle idi.
Biraz fazla alınca,
Bunun spotta x100 karşılığı 2580 gibi oluyor
Ve önemli yerler
Biraz şhort takıldık
Birazda eğlencesine.
20-30 ,puanla yarın stop olsam benim için bi önemi olmaz.
X100 de 2580-2590 üzerinde kalıcı olur gibi ise kaparım.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BENDE MERAK ETTİM.
20 KERE DATA İNDİR YAPTIM
şimdi geldi gece dataları/takas
https://imgyukle.com/f/2022/07/28/VbLPO6.png
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Sp %3 e yakin yapmis Viopu neden aldilar diyorsunuz…
Gecen Fed’deki gibi Abd once olumlu sonra olumsuza donmeyince burayi da cizdiler. Hepi topu %1 almislar kapanisin ustune neden aldilar diyorsunuz Abd %3 yapti.
Yarin Abd buyume verisi geliyor teorik olarak bu ceyrekte daralirsa resesyon olacak adi ancak tipik bir resesyonun karakteristigine sahip degil ekonomik veriler.
Yarin calkantili gecer. Ha bu kontratin 3200 kusurlerden geldigini de unutmayin short kovalarken.
Sn Bozkurt
Sen kasa sayıyorsun.
Bu akşam aps 5-6 bin artmıştır.
Çünkü alnus oyunda yoktu.
Buda yarın ki kasada gözükecek.
Şimdiden bunu yazayım.
Akşam pastası için İbrahim kardeşime teşekkürler
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
soktumu vobunda aksam yatarsin pijamayla sabah kalkarsin donsuz..olay bu yani.hisse de takilmak iyidir,azicik aşım dertsiz başım.
Ih de hacı ağaaaa.... sorarlarsa yoh de....
Askerde garibo vardı, adı garip mi ibo mu çözemedim. Bir şey sorarsın ıh de... başka bişey dersin abi benden duymadın ve sorarlarsa yoh de...
Bana hacı ağa derdi nereden estiyse :D Angara bebesiydi severdim.
Garibo ilk malı ücretsiz verirdi. Sonra istersen parasıyla. Biz tabi saf saf ilk malı ikram olduğu için ayıp olmasın diye aldık, ikinciyi de istemedik. Garibo hemen çaktı bizim o taraklarda bezimiz yok, selam sabahı azalttı. İşini bilirdi. Müşteriyi 100 metreden tanırdı. Sadece 1 ay hapis yattı hapiste de gardiyanları yoldan çıkarttığı için geri yolladılar bitirsin askerliği sessizce gitsin dediler.
Her gördüğünde sadece ıh de hacı ağaaa... sorarlarsa yoh deAlnus kardeşim ne yaptığını bilmiyorsan ilk mal ücretsiz, sonrakiler pahalı. Hayırlı traşlar.
Yer İmleri