Sayfa 404/600 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 4793 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Düzeltme yapacam derse göstergeler fena kan çıkar

2.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Düzeltme yapacam derse göstergeler fena kan çıkar
    Biz de göstergeleri felan 1 kişi yapar o yüzden o ne derse o olur , kan dökecekse de ,uçuracaksa da karışamıyoruz .
    2 kuralımız var :
    1 - boss is always right
    2- if boss is wrong apply rule 1 .

Bilanço ne zaman ???
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3. Spek başımızın tacıdır onlar olmasa işlem yapan olmaz malı kimden alacan kime satacan.

4. Ama bizim spek biraz fazla kendi cebini seviyor orası da ayrı bir mevzuu.

5. Spekülatörü sanki spekülatör değil de bekleşen bizler adına çalışan bir emekçi gibi göörüyoruz.

Bu sıralarda köy köy dolaşan yağlı güreşlerde cazgırlık yapan kimseler gibiyiz.

Şu sıcaklarda pehlivan sert bir kıspet giysin, çayır çimende vücudu kaşınsın, yağ içinde dolaşsın diye bekliyoruz.
    Bu mübarek günde ne güzel olurdu paça kasnaktan dalsa diye ümit ediyoruz.

Getirin biraz daha yağ dökelim bizim pelvanın üstüne, soğuk su da getirin
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

6. Teşbihte hata olmaz derler, bizim spekülatörü bir pelvana benzetmek için nedenlerimiz çok.

1. Oncelikle davul ve zurna ile varlığını beyan etti, hepimiz anladık ki burada böyle biri var, "pelvan yürüyüşünden belli olur" derler.

2. Bayağı besili, güçlü bir pelvan, ne zamandan ne de paradan ( yağdan) bir eksiği var

3. En sevdiği oyun el-ense. Bayılıyor el-enseye, imkanı olursa bütün seneyi böyle, el-ensede geçirir

4. El-enseden sonra en sevdiği oyun boyunduruk. Yatırımcıları bir boyunduruk altına soksam, dizlerini titretirim, belki bırakır giderler diye düşünüyor.

5. Kündesi zayıf. Hepimizi birden başının üstünden atamıyor. Bunun yerine güreşte böyle bir oyun olmassa bile ketenpere atabilir miyim diye bakıyor

6. Daha uzun süre buralarda, pelvan er meydanına yakışır diye bir ezberi var, bundan vazgeçeceğe benzemiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Teşbihte hata olmaz derler, bizim spekülatörü bir pelvana benzetmek için nedenlerimiz çok.

1. Oncelikle davul ve zurna ile varlığını beyan etti, hepimiz anladık ki burada böyle biri var, "pelvan yürüyüşünden belli olur" derler.

2. Bayağı besili, güçlü bir pelvan, ne zamandan ne de paradan ( yağdan) bir eksiği var

3. En sevdiği oyun el-ense. Bayılıyor el-enseye, imkanı olursa bütün seneyi böyle, el-ensede geçirir

4. El-enseden sonra en sevdiği oyun boyunduruk. Yatırımcıları bir boyunduruk altına soksam, dizlerini titretirim, belki bırakır giderler diye düşünüyor.

5. Kündesi zayıf. Hepimizi birden başının üstünden atamıyor. Bunun yerine güreşte böyle bir oyun olmassa bile ketenpere atabilir miyim diye bakıyor

6. Daha uzun süre buralarda, pelvan er meydanına yakışır diye bir ezberi var, bundan vazgeçeceğe benzemiyor.
    Maşallah , bayağı bi güreş bilginiz var , ben de gençken sadettin tantan döneminde bir sure istanbul güreş ihtisas kulübüne devam ettim , bi şey hatırlamam.

Güçlü olduğu kesin, büyüklerden kimse yolunu şaşırıp gelmiyor , bu yeter artar bence.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Maşallah , bayağı bi güreş bilginiz var , ben de gençken sadettin tantan döneminde bir sure istanbul güreş ihtisas kulübüne devam ettim , bi şey hatırlamam.

Güçlü olduğu kesin, büyüklerden kimse yolunu şaşırıp gelmiyor , bu yeter artar bence.
    Eskiden beri bilirdim de bu zahmetli mücadeleyi bu insanlar neden yaparlar diye son günlerde biraz daha baktım.
    Hakemlerin izni olmadan su içseler ihtar alıyorlar. Tıpkı bizim spekülatör gibi taraflardan biri güreşi bağlamak isterse, artık uğraş dur, bir yansan sıcak, bir yandan çayır kaşıntısı, ter, birbirinin üzerine manda gibi abanan tipler, seyredilecek şey değil de asıl olarak bu kadar spor varken sırf bu işte para ver diye bu sıkıntılara göğüs geren insanların zorlu mücadeleleri..

Neyse bizim pelvan serin yerde güreşiyor..

Sayfa 404/600 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •