Sayfa 251/747 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 5976 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by kamuranaliriza Yazıyı Oku
    aşağı basıyorlar 3,65 desteğine mi değecek acaba

15 tl hayal bence
    tenkan sen dün 82 idi bugün 85 çıktı kujin sen 72 de.. 20 günlük baba destek 64 65 çivarı.. önemli destekleri
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

2. geçen yıl bana sorsalar asuzu nun 100 tl si hayaldi.. parası olan istediği yere götürüyor gerçek bu..
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Rygyo bir gyo şirketi dikkat ederseniz. O 188 mln un %90 nı kira geliri. Gyolar asıl karı 4.çeyreklerde gayrimenku değerlemesinden yazar.

Neyse burası mndrs forumu bunu tartışmanın yeri değil. Ben yazmadım sizde okumadınız.
    dostum amaç tartışma yaratmak değil.. rygyo kadar mndrs in de duran varlığı var. baklacı jeotermali şuan kurmaya çalışılsa şuanki piyasa değerinden fazla para lazım...%50 hissesi olduğu 1.5 milyar değere ulaşan bornova pi projesi. var oğlu var kısaca... yaz yaz bitmezz..

benim penceremden olay böyle..

4.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Hocam az frenlesen mi kendini acaba? Bir tek sende varmış gibi sürekli gazlayıcı yorumlar yapmaya gerek var mı?
    kaldır bakalım

5.  Alıntı Originally Posted by kamuranaliriza Yazıyı Oku
    bilançonun ne geleceği belli değil

zarar geldi ne olacak yada kar azaldı
    bilmem ne olacak.. 2lerde almışız kağıdı bize ne..

şimdi alanlar düşünsün veya yatırım fonları ya da oyaktaki büyük oyuncu

bana ne bilanço kötü gelirse..

min 100m net kar bekliyorum.. gelmezse de rızanın canı sağolsun..

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Rygyo bir gyo şirketi dikkat ederseniz. O 188 mln un %90 nı kira geliri. Gyolar asıl karı 4.çeyreklerde gayrimenku değerlemesinden yazar.

Neyse burası mndrs forumu bunu tartışmanın yeri değil. Ben yazmadım sizde okumadınız.
    aynen öyele..

klasik bir gyo değil..

nakit akışı olan gyo... dediğiniz gibi kira gelirlerinden düzenli nakit akışı var

7.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    dostum amaç tartışma yaratmak değil.. rygyo kadar mndrs in de duran varlığı var. baklacı jeotermali şuan kurmaya çalışılsa şuanki piyasa değerinden fazla para lazım...%50 hissesi olduğu 1.5 milyar değere ulaşan bornova pi projesi. var oğlu var kısaca... yaz yaz bitmezz..

benim penceremden olay böyle..
    mdal hocam resim nerden? ayvalık filan mı

8.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    geçen yıl bana sorsalar asuzu nun 100 tl si hayaldi.. parası olan istediği yere götürüyor gerçek bu..
    asuzu 20 civarıydı en son baktığımda

250 yi geçmiş

Sayfa 251/747 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •