Sayfa 908/993 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. 15 gündür tatildeyim, bi hamburgere 150 tl , bi pizzaya 200 tl filan verdikçe artık hesap yapmayı bıraktım. İstanbulda vallahi beleşe yaşıyormuşuz. Düşünsenize kaş ta kalkanda filan yaşadığınızı yılın 12 ayı.
    İstanbulda bi mekana gidince direk donaaat donaaat sağdan sola önden arkaya diyeceğim.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    15 gündür tatildeyim, bi hamburgere 150 tl , bi pizzaya 200 tl filan verdikçe artık hesap yapmayı bıraktım. İstanbulda vallahi beleşe yaşıyormuşuz. Düşünsenize kaş ta kalkanda filan yaşadığınızı yılın 12 ayı.
    İstanbulda bi mekana gidince direk donaaat donaaat sağdan sola önden arkaya diyeceğim.
    Son 15 günü çıkarırsanız, siz hiç tatil yapmamışsınız.
    [emoji3]

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Domates temmuzda parayla mı satılıyor ki ? not:ikamet Adana

y.t.d.
    Adana Antalya Mersin vs diğerleri aynı değil siz bu işin membaa sında yaşıyorsunuuz

4. Senin bir kişi bir öğünde yediğin paranın yarısı ile bir asgari ücret li geçinecek

5. Konya'nın yukarısında bir bölge var yazin gece don oluyor. Bir keresinde Ağustos sıcağında balık yemeğe gittik. Saat sekizde donduk. Geri döndük

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adana Antalya Mersin vs diğerleri aynı değil siz bu işin membaa sında yaşıyorsunuuz
    Herşeyin bir bedeli var yalnız üstadım ,affedersin terden ıslanmadık ...kalmıyor ...nem desen bitiriyor.

Profesyonel olarak 60 dönüm çilekle başladık 10 yılın sonunda 10 dönüm amatöre düştük.Gübre fiyatları malum,gölyanı tarla mil çekiyoruz gölden işde gübre atamayınca.

Ama domates bedava sayılır o başka

y.t.d.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Konya'nın yukarısında bir bölge var yazin gece don oluyor. Bir keresinde Ağustos sıcağında balık yemeğe gittik. Saat sekizde donduk. Geri döndük
    Yazın Konya muhteşem olur .Konyanın havası yeter be abi. Şu an temmuzda Adana lıların yüzde 99 u tahminen konyada olmak ister
    serin diyosun ya daha ne olsun.

y.t.d.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Yazın Konya muhteşem olur .Konyanın havası yeter be abi. Şu an temmuzda Adana lıların yüzde 99 u tahminen konyada olmak ister
    serin diyosun ya daha ne olsun.

y.t.d.
    Şimdi Adana'da gece pardesu kışlık kaban giydiğini düşün. Gündüz ateş gibi akşam soğuk gece don. Ben o gün oraya atlet giymeden gittim. Akşam dişlerim bir birine değdi konuşamadım

Sayfa 908/993 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •