Originally Posted by
T/A
Ağustos ayının herkes için hayırlara vesile olmasını diliyorum...
Giden gün ömürden gidiyor. Dostluğun ve insanlığın kazandığı bu dünya için, vahşice hırslara ve ihtiraslara hiç gerek yok. Her şey ölçüsünde güzel...
Henüz hayatta ve iş işten geçmemişken sahip olduğumuz değerlerin kıymeti bilmek lâzım...
En başta da sağlık ve ailenin...
Sağlık konusunda kafamın aymasını sağlayan ve hakkımda hayır veya şer yönlü dua edenlere çok teşekkür ederim. Belki de o dua/beddualar sayesinde şu anda çok farklı bir hayat yaşıyorum. Hayatım ve sağlığım çok ama çok değişti. Geçen sene böyle olabileceğini söyleseler, inanmaz "dalga mı geçiyorsun!" derdim...
Oysa imkansız gibi görünen şeyler aslında çok yakınımızda imiş. Son 4 ay benim için yeni bir hayatın başlangıcı oldu. Umarım herkes için güzel bir başlangıç imkanı olur...
Amin Sn. T/A, hep kullanılan klişe ama her şeyin başı sağlık; sağlık olmadan hiçbir şey tam olmuyor, sağlık yoksa hiçbir şeyin tadı da anlamı da olmuyor,
Bazen anlamsız hırslara kapılmamak elde olmuyor, tüm hayatımız boyunca tüketime yönlendirmiş bireyler olarak nefsimize dur demek kolay olmuyor,
Forum ortamında da maalesef iyiler olduğu gibi kötülerde mevcut birde bu ikisini ayıracak bilgiye sahip olmayıp haddini aşıp haksızlıkta sınır tanımayanlar oluyor, ama işin aslını biliyor olsalar bazıları aynaya bakacak yüzü bulmakta zorlanırlar...
Sonuç olarak; herkesin beklentilerinin gerçekleştiği bir ay olması dileğiyle
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri