Ne Hamlesi yapacakmış Çin ? ABD'yemi saldıracak, Tayvanı'mı bombalayacak, ne yapacak ?
Ne Hamlesi yapacakmış Çin ? ABD'yemi saldıracak, Tayvanı'mı bombalayacak, ne yapacak ?
Abi sen tecrubelisin bu iblisi tanimadin mi Boyle havalarda shortcu toplar sonra bir Sabah Gaza basar yandim Allah diyene kadar %10 alir. Sonra Hersey guzelken bir Sabah vermeye baslar. Ordan doner burdan doner derken %30 cakarlar. Trend yok taktik yok ne taraf agir basarsa bam bam.
son 2 mesaj bugünün..diğerleri dünün mesajları...
paralel evrende miyiz?..shortlardan sonra 80 puan yükseldik...
sürekli al koçum,haydi evladımla bu iş olmaz..ALGI OLUR...
DÜN EKSİ KAPANIŞ DEDİĞİN YERDEN %2.5 RALLİ YAPTIK..
BU GÜN GLOBAL ÇÖKECEK DEDİN..ŞUAN HEPSİ ARTI OLDU..
Mesele yanılma değil..bu kadar amiyane,anlamsız kararlıkla birilerini etkilemektir....teknik-temel arguman olsa,sonuna kadar saygım var.
Akıllı adam poz. alır ve kenara çekilir..Ama bunu günde-abartısız-20 kere derse ve trente ters sürekli paçal yaparsa...o işi asla ciddiye almam ..
dediğin gibi kimsenin sus -pus olduğu yok ( yukarıdaki mesajlarda bana atfen yazmış)..olan bir şey yok zaten.
ben gider...hayır anlatamazsın..farklı evrendeyiz..
Daha nasıl oynayacağım dayıcım
Longta rallide 284xx rakamlara kadar long geldim sonra short vurdum sabah alttan kapandım Pazartesi sonra yukarı çıktıyukardsn 2 tane vurdum altttan alamadık bugün de 2 tane vuruş yaptım son yaptığım 2 tane elimi çok kuvvetlendir di
Bu saatten sonra alsada no problem 😬😬 niye dayıcım iyi vurduk kaçtık çünkü bam bam
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
su basliktaki kisiler ve atismalar hic degismiyor.
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Çin Halk Kurtuluş Ordusu, perşembe-pazar günleri arasında Tayvan çevresindeki 6 bölgede gerçek mühimmatla askeri atış tatbikatları düzenleyeceğini duyurdu.
adamlar zaten tatbikat yapıcaz demişler ne anlatıyorsunuz yok sevkiyat vs.
bu abla oraya Çin le diplomatik görüşme yapmadan indiğinimi düşünüyorsunuz.
Tayvan denilen yer Çine bağlı bir yer ülke olarak ABD bile tanımamış.
bugunde söyledim 3. dünya savaşına hazırlıkları bunlar ABD nin elindeki diğer ülkelerin yetkilileri tam kumanda ediceği kişiler.
sonuç olarak çekik gözlülerden maçı berabere yapacak hamle gelicek mi ona bakıcaz
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri