Sayfa 875/1003 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Evet bunu da ben aldım 2.56 maliyet ama 12240 lot alabildim çünkü param bitti ciddiyim...

Giden kağıtlardan satıp bundan almaya çalışacağım tamamen teknik olarak.
    Bu bedelli ile portföyünüzdeki hisseleri artıracaksınız.
    Hakkınızda hayırlısı olsun.

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bence 124kırdıktan sonra 250 ye gıttı ya sonra bastılar 50 60 k basmadan onceyı soruyor heralde

Burayı sormuştun
    Yemekçi abi verdiğin kurum bazındaki bu tarihler de değiş mi o dönem short jeton kurumları ne imiş ?
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Cok benzerdi dağılım teb vs daha az sayıda isyat ve diğer short ile sürdü tepede teb kar aldı epey diye hatırlıyorum.
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku

Burayı sormuştun
    Yemekçi abi verdiğin kurum bazındaki bu tarihler de değiş mi o dönem short jeton kurumları ne imiş ?

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Evet bunu da ben aldım 2.56 maliyet ama 12240 lot alabildim çünkü param bitti ciddiyim...

Giden kağıtlardan satıp bundan almaya çalışacağım tamamen teknik olarak.
    Bende de o kadar var. Teknik güzel kağıt ucuz ama 13k lota 20 bin tl bedelli ödemek gerekiyor. Orta uzun vadede.
    audentes Fortuna iuvat

5. Aksigota içinde Akbank hissesi vardı, 2011'de bunu Sabancı hissesi ile değiştirmişlerdi o zaman yüksek bir vergi cezası gelmişti.

Enflasyon ile masraflar yükselirken toplanan primler aynı oranda değerlendirilemiyor. Süreç normalleşince sigorta şirketleri de canlanır.

Bugün Türkiye Sigorta KAP gönderileri var elindeki Vakıf Leasing ve Vakef Yatırım Ortaklığı hisselerinden bir mitar satış yapmışlar.

Google'dan eski tarihli bir haber
    >>>>>>>>
    https://www.finansgundem.com/haber/a...a-geldi/298912
    Maliye Aksigorta’ya 252 milyon liralık vergi cezası kesti. Peki bu ceza neden kesildi?
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Cok benzerdi dağılım teb vs daha az sayıda isyat ve diğer short ile sürdü tepede teb kar aldı epey diye hatırlıyorum.
    O dönem böle artı GAP lı boşluk şeklin demi gitmişti ?

Short 1 kurumun 100 bin adet üstü jetonu varmıydı kurum bazında

7. Hacı o ara short a tam zirveye yakın takıldım. Beni batırıp öyle düştü idi iblis. Tupras long karşısı endeks short gene karlı çıktık ama cok dayak yemiştim.
    Son kısmı daha sertti başlangıcı sanırım buna benzerdi o zaman da
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    O dönem böle artı GAP lı boşluk şeklin demi gitmişti ?

Short 1 kurumun 100 bin adet üstü jetonu varmıydı kurum bazında

8. SPK bülteni yayınlanmış. Bir kaç gündür hoporlör reklamı yapan bir şirket var o halka arz ediliyormuş. Önceden TV reklamı ile ısınma yapılıyor gibi.

www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2022&no=38
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 875/1003 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •