Sayfa 264/748 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
Arama sonucu : 5977 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Toplam Üretim: 276,31 MWh

baklacı jes pompaya güç gelmiş..

saatlikte 12mw üzerindeyiz tekrar.. bas bakalım..

2. iki res var mendereste..

https://ritm.enerji.gov.tr/root/index.php

rüzgar takip... burdann

3. Bana esmeyi anlat rıza esip geçmeyi anlat
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

4. es nereye istersen rıza

5.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    bak bu defa da şirketten en ufak mal kaçırılsın.. mahkemede transfer fiyatlaması ve örtülü kazanç aktarımından dava açarım.. hemi de savcılığı suç duyurusunda bulunurum..

bak çimentaş grubu yıllardır bunla uğraşıyor.. izmirde bir sor bakalım hangi davalar açılmış italyanlara..
    dostum senin yazıları görünce aha benim gibi bir manyak daha diyorum.. prkab ta çimentaş gibi.. iş in fonları zamanında çok mahkeme kapılarında zaman geçirdi. italyanlar aynı bizler gibi işleri güçleri üç kağıt..
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

6.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    param olsa da ben alsam..

yazalım sn balıkadam.. neden balık adam? nick çok ilginç.. hikayesini paylaşır mısınız..

baklacı 118 usd
    tosunlar 105 usd
    akça 86 usd
    aliağa 73 usd
    Bir zamanlar dalgıçlik yaptım. Bayağı bir dalişim var derin sulara[emoji846]
     Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    ges i hibrit yaptılar.. ptf tavanı yenilenebilir de kaç oldu.. ordan veriyor sanırım ya da kojen üzerinden mi satıyor.. yani gaz ptf indeki tavan fiyattan mı satıyor? mevcut piyasada oluşan..

bunu birisi sormalı şirkete telefon açıp.. yatırımcı ilişkilerine..
    Hibrit santrallerde ana santral hangi kaynaksa ve hangi fiyattan satiyorsa diger santral de öyle satiyor diye biliyorum.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    dostum senin yazıları görünce aha benim gibi bir manyak daha diyorum.. prkab ta çimentaş gibi.. iş in fonları zamanında çok mahkeme kapılarında zaman geçirdi. italyanlar aynı bizler gibi işleri güçleri üç kağıt..
    hocam seni merak ettim.. izmire gelirsem mutlaka uğrayacağım yanına..

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bir zamanlar dalgıçlik yaptım. Bayağı bir dalişim var derin sulara[emoji846]Hibrit santrallerde ana santral hangi kaynaksa ve hangi fiyattan satiyorsa diger santral de öyle satiyor diye biliyorum.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    o zaman profesyonel olarak dalgıçsınız.. güzelmiş..

hibrit olayı dediğiniz gibiyse ptf sınırlamasına takılmıyorz ges için

Sayfa 264/748 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •