Sayfa 891/1003 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: Viop XLII

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Burada para kazananlar (ki ben onlardan değilim) düşünce ile değil belli bir sistem ile işlem yapanlar. İnancı ile sistemi ters düştüğünde seçim yapanlar. Teknik analiz ile aranız yoksa uzak durmanızı öneririm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben hiç para kaybeden görmedim herkes makinaya jetonu atıyor kolu çekiyor kazanıyor
    Patron hep zararda
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Bukadar satış yetermi acaba

Bofa bir ara 200 üzeri idi
    şimdi sattıklarını geri koyuyor gibi

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben hiç para kaybeden görmedim herkes makinaya jetonu atıyor kolu çekiyor kazanıyor
    Patron hep zararda
    Görememen normal başganım, kazanamıyanı pazara limon satmaya gönderiyorlar, kuralları sert
    sakın vob neyim yabma senide kaybetmiyelim, iplise uyup ceton neyim atarsın
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT, en iyi satıcılar arasındaki BofA hafiften alışa geçerek satışı azalttı,

5. Bulgaristan'dan Türkiye'ye girişlerde pasaport kalktı, sadece kimlikle giriş mümkün ancak şu an Türk ihracatçılarının tırları çeşitli mazeretlerle günlerdir Bulgaristan sınır kapısında bekletiliyor.

100 milyon dolara yakın ürünün çöp olma riski var.

İrfan Donat | BloombergHT

herkes köpeğe çekiyor bizi...

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bulgaristan'dan Türkiye'ye girişlerde pasaport kalktı, sadece kimlikle giriş mümkün ancak şu an Türk ihracatçılarının tırları çeşitli mazeretlerle günlerdir Bulgaristan sınır kapısında bekletiliyor.

100 milyon dolara yakın ürünün çöp olma riski var.

İrfan Donat | BloombergHT

herkes köpeğe çekiyor bizi...
    eee her atılan kemiğe koşarsan ......

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yok neden yanlış anlayacağım.
    Fikir sormak için buradayım zaten.
    Aç gözlü değilimdir.
    Asla bütün paramla oynamam..
    Yaşım var..Pek genç değiliz artık.

Yazdığım gibi.Borsa yükselecek diye düşünüyorum.Yükseliyor ama benim 3 ay önce aldığım hisse yerinde sayıyor mesela.
    Ne anladım o zaman bu yükselişten.
    En azından viop da faydalanırım tahminimden diye düşündüm dü.
    birader düşüncen doğru.. kontrat dediğimiz şey 30-endekse dahil hisselerin ağırlıklı ortalaması, bilmen gereken tek şey 1 kontratın 30 bin TL tutarında hisse senedi olduğudur, yani spot endeks kaçsa x10 yap, o kadarlık malın var.. 1 kontrat aldığın zaman 2985 fiyattan diyelim, 29.850 TL tutarında hisse senedi almışsın demektir.. bu 1 kontrat işlem için sadece 3.225 TL teminat yatırman yeterli, yani 20 bin TL ile 6 kontrat alabilirsin- bu durum full kaldıraç anlamına gelir, 6 kontrat yaklaşık 180 bin TL mal almışsın demek olur ve senin 20 bin anaparan var, endeks yüzde 5 düşerse 9 bin zarar olur ve anaparanın yarısı gitmiş olur.. bu yüzden kaldıracı düşük tut, mesela en fazla 3x yap, yani 20 bin paran varsa 60 bin liralık mal al, yani en fazla 2 kontrat long aç..

vob yapma etme falan laflarına aldırma, kaldıraç disiplinine uyduğun sürece hiç bi riskin yok, daha doğryusu düz hisse senedi taşımaktan daha fazla riskin yok, tersine avantajların var
    i. hisse paketi alıyorsun, tek tek hisse seçme riskini almamış oluyorsun
    ii. piyasayı iki yönlü oynayabiliyorsun, yani alarak da, satarak da oynayabiliyosun

8. inanılmaz sert bir şeylerr geliyor ama çözemedim çok sert bişeyler geliyor anahtarına bahse giriyor palayla nenesi herhalde

Sayfa 891/1003 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •