Sayfa 415/611 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon
Arama sonucu : 4881 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Meslea Monrol ilaca bağlı bir ortaklık, onun bile yatırımları ilacın kap ına girmiyor. Sektörden takip etmesek bir şey öğrenemeyiz. Mesela Monrol kapasite artışı için ciddi bir fabrika inşaatı yapıyor, ama akibetini bile öğrenemiyoruz. Nerede kaldı ana holdingin içinden haber verecekler

Sn ortaklar,
    1.cesitli defalar belirtildi kartal holdinge ait bunun yüzde 37 su ilacın.ilac yatirimcilarin uyarısı ile zoraki bildirim yapıyor.
    2.silivri arsası tamamı ilacın burada 1/1000 imarı Silivri ilçe belediyesince yapılan çalışma var ama henüz bu plan yapılma aşamasında.
    3.monroda diğer ortak buzlu grup bu yıl sonunda payını artırır ise yüzde 50 ortak olma hakkını kazanıyor.
    4.amerika ilaç firması ile olan hususu bakalım nasıl ilerleyecek İnşallah sürpriz bir ortaklık olur.
    5.abd işi belki Türkiye'deki ilaç firması satınalma işi bitince bir farklılık kazanır.su anda adımız ilaç olsada bir ilaç firması ağırlıklı değiliz.
    yt.tv.degildir.
    Sagliklar
    Son düzenleme : cinali; 06-08-2022 saat: 23:35. Sebep: İlave

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Sn ortaklar,
    1.cesitli defalar belirtildi kartal holdinge ait bunun yüzde 37 su ilacın.ilac yatirimcilarin uyarısı ile zoraki bildirim yapıyor.
    2.silivri arsası tamamı ilacın burada 1/1000 imarı Silivri ilçe belediyesince yapılan çalışma var ama henüz bu plan yapılma aşamasında.
    3.monroda diğer ortak buzlu grup bu yıl sonunda payını artırır ise yüzde 50 ortak olma hakkını kazanıyor.
    4.amerika ilaç firması ile olan hususu bakalım nasıl ilerleyecek İnşallah sürpriz bir ortaklık olur.
    5.abd işi belki Türkiye'deki ilaç firması satınalma işi bitince bir farklılık kazanır.su anda adımız ilaç olsada bir ilaç firması ağırlıklı değiliz.
    yt.tv.degildir.
    Sagliklar
    Bu kartal ve Silivri tarla olarak vede maliyet değeri ile görüldüğü için imarlı konuma gelmeleri halinde blanco etkisini takdirinize bırakıyorum.
    Yt.tv.degildir.
    Sagliklar

4. Sn ortak zenginin malı biz zugurtlerin çenesini yorar mis.Evet malın tapusu holding de.Bu malın bugungu değeri atıyorum 100milyon. Yarın imar işleri hallolup projeye geçildiğinde değeri yine atıyorum 1milyar olsun.artan 900 milyonun %37 lik kısmı ilaç in bilanço değerini artirmayacakmi?. Evet yada hayır.
     Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Gerekmez, çünkü Kartal arsa ana holdingin. İlaç ana holdinge % 37.28 oranında sahip. Bu şu demek değil. ilaç Kartal arazinin % 37.28 sine sahip. Böyle bir direkt ortaklık yok. İlaç ana holdinge ortak ana holdingin % 37.28 i oranında. İkisi farklı şeyler.
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Değerleme yaparsa evet. Ama değerleme yapmayacak. İlacın kendi bilançosundaki g.menkuller toplam 350 milyon tl. Kanyon avm % 50 Kanyon ofis tamamı, Ayazağa 76 dönüm arsa, silivri 950 dönüm. Evet bütün bunlar 350 milyon tl. Neresinden bakarsan bak bu saydıklarımın değeri 800 milyon usd eder. 14 milyar tl yi aşkın bir değer eder. Ama bilanço da 350 milyon tl. Bu adamlar böyle kendini KY dan saklamak için her boyaya girer. Kartal arsayı da bu çerçevede düşünün.

Bütün holding özkaynakları 14 milyar tl civarı holdingin bilançosunda. Gerçek bir değerleme holding özkaynakları 5 milyar dolar eder. Görüldüğü gibi. Adamların işi bu SAKLAMAK.

6. Saol ortak.gerci benim 300/500 lotum onların bir kahve parası bile değil.Ben diğer hisselerden uzun vadeli buraya geçiş modeli için araştırıyorum.Evet değerleme lazımsa arsa olarak durursa herhalde.uzerine proje gelirse ara giriş çıkışı olursa hâlâ defter değerimi gözükecek bilançoda..Tonla para girecek kasaya o kafamı karıştırdı.
     Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Değerleme yaparsa evet. Ama değerleme yapmayacak. İlacın kendi bilançosundaki g.menkuller toplam 350 milyon tl. Kanyon avm % 50 Kanyon ofis tamamı, Ayazağa 76 dönüm arsa, silivri 950 dönüm. Evet bütün bunlar 350 milyon tl. Neresinden bakarsan bak bu saydıklarımın değeri 800 milyon usd eder. 14 milyar tl yi aşkın bir değer eder. Ama bilanço da 350 milyon tl. Bu adamlar böyle kendini KY dan saklamak için her boyaya girer. Kartal arsayı da bu çerçevede düşünün.

Bütün holding özkaynakları 14 milyar tl civarı holdingin bilançosunda. Gerçek bir değerleme holding özkaynakları 5 milyar dolar eder. Görüldüğü gibi. Adamların işi bu SAKLAMAK.

7. Hayır. Cevap hayır. Veya şartlı evet. Holding bilançosuna yansıması için 2 şeyden birisi olmalı, arsanın ekspertizi yapılmalı veya bir projeye baslanmali.

8. Proje başlayınca hesap kitap nakit arsa payı herneyse muhasebe kalemlerine girmeyecek mi?.Has satmaz turşu kuracam arsada derlerse gizli varlık devam edip gider..Ama mızrak çuvala sığmıyor artık.
     Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Hayır. Cevap hayır. Veya şartlı evet. Holding bilançosuna yansıması için 2 şeyden birisi olmalı, arsanın ekspertizi yapılmalı veya bir projeye baslanmali.

Sayfa 415/611 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •