Sayfa 933/1003 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Viop XLII

1. Belki yüzde 1/3 yanılma payım olabilir ama

Bana göre tepeyi bulduğumuzu düşünüyorum

Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    olmaz mı....

öyle başladım olaya. ali perşembe 'nin kitaplarını elimde kağıt kalemle okuyordum.

ama sonradan fark ettim ki el bombası atmadan önce keklikleri aynı yerlerde içtima ettirmekten başka bir şey değilmiş.

temel analiz, para yönetimi (stop koyma, akıntıya karşı yüzmeme...vb.) yöntemleri öğrenince 3-5 kuruş kazanmaya başladım.

1-2 hafta önce tekrar girdim viop 'a. gayet de iyi başladım...
    Diyelim Ali perşembe iyi bir cerrah siz onu geçiceksiniz daha çok çalışıcaksınız onun gibi olamıyorsanız o sizin eksikliğiniz veya kapasteniz.Cerrahlığa laf atamazsınız.Geçen Abka ya yazmıştım herhalde bu iş meslek grupları gibidir .Teknikçinin de iyisi var dır kötüsü vardır önemli olan harmanlayıp oyun okuma.
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Pıst 100 dolar bazlı graflarda bugunkü ve yarınki kapanış 1.54 üzerinde olursa 1.60 lara yolculuk başlar.
    Sağlam bir hacim daha gelecek gibi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Diyelim Ali perşembe iyi bir cerrah siz onu geçiceksiniz daha çok çalışıcaksınız onun gibi olamıyorsanız o sizin eksikliğiniz veya kapasteniz.Cerrahlığa laf atamazsınız.Geçen Abka ya yazmıştım herhalde bu iş meslek grupları gibidir .Teknikçinin de iyisi var dır kötüsü vardır önemli olan harmanlayıp oyun okuma.
    kolay gelsin.
    kimseyi incitmek değil niyetim, herkes gibi fikrimi söyleyip katkıda bulunmak. bu benim tecrübem/fikrim. farklı düşünene de saygı duyarım...

mesela basit bir örnek vereyim. normalde teknik analiz enflasyonu hesaba katar mı? katmaz... tabii dediğiniz gibi işin üstadı vardır. ona göre bir şekilde grafiğe dahil eder vs. ona diyecek bir sözüm yok. ama istisnai ve % olarak azınlık kişiler olduğunu düşünüyorum.

Genel duruma bakınca eleştirimin çok da saçma olduğunu düşünmüyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz sonuçta değil mi?

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    özl den soruluyor formasyon bitti kanal tepesine hamle devam ediyor piyasa izin verdiği sürece.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    kimseyi incitmek değil niyetim, herkes gibi fikrimi söyleyip katkıda bulunmak. bu benim tecrübem/fikrim. farklı düşünene de saygı duyarım...

mesela basit bir örnek vereyim. normalde teknik analiz enflasyonu hesaba katar mı? katmaz... tabii dediğiniz gibi işin üstadı vardır. ona göre bir şekilde grafiğe dahil eder vs. ona diyecek bir sözüm yok. ama istisnai ve % olarak azınlık kişiler olduğunu düşünüyorum.

Genel duruma bakınca eleştirimin çok da saçma olduğunu düşünmüyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz sonuçta değil mi?
    Bende sizi kırmak için söylemiyorum emek verip çalışmalarının sonucunu alan çok dostum var mezarda değil çoğu malına mal kattı .Bende onu söylüyorum zaten meslek gruplarındaki gibi iyisi kötüsü vardır buna birşey demiyorum zaten.
    kolay gelsin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bende sizi kırmak için söylemiyorum emek verip çalışmalarının sonucunu alan çok dostum var mezarda değil çoğu malına mal kattı .Bende onu söylüyorum zaten meslek gruplarındaki gibi iyisi kötüsü vardır buna birşey demiyorum zaten.
    kolay gelsin.
    Dostum tcell icin ne dusunuyorsun sanki hareket basladi gibi .

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kolay gelsin.
    Eyvallah. Teşekkürler

Sayfa 933/1003 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •