Sayfa 975/1003 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Viop XLII

SPOT kapanış, bu sefer alış-satış tarafı dengeli, Garanti Yatırım aldığı 400 mlyn tl malın büyük kısmını gene okutmuş,

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    zor bir gün oldu kolay gelsin.
    biraz dinlenelim.
    koskoca Avrupada tüm enerjiyi tek bir adamın 2 dudağının arasına bağlarken oğlum biz napiyozz lan diyen olmadı mı acap.

3. Thy yine short bastim zirvenin 2 kademe altindan , bu sefer utulmeyiz ins

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Doru dion paso dayak yioz neyse az daha yiyelim de belki çok yiyince biraz da biz atarız
    Akşam bakalım kasadaki ceton durumuna, lönkcüler kar al yabtıysa kasanın bugün eksilmesi gerek,
    Hamdım Piştim Yandım

5. Resmi enflasyon %80, öte yandan devlet bankalara düşük faiz ile hazine bonosu satıyor.

Bankalar ile kamu genelde aynı gemide olduklarından mecburi bir birliktelik içindeler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Ereğli beklentiler dahilinde geldi. SASA gibi buna da yarın basabilirler.

palanın düzeltmesi bile ucuz ve hesaplı. malını satmaya kıyamıyor. en kritik zamanlarda bile aşağı dönemiyor. 2 nedeni olabilir.

1- hisse satsam hangi tr varlıklarını alacağım ki? varsın portföyde dursun.
    2- 2023'ten sonrası iyi olabilir. hisseleri taşıdığımıza değebilir.

malum 2023'te lozan bitecek. o zaman istediğimiz kağıdı alıp satabileceğiz şaka lan şaka. ama buna inanacak milyonlarca arap eşşeği var memlekette. söylesen inanan milyonlar çıkar.

neyse yaw. bu mevzular sürer, bu pilav daha çok su kaldırır. şunları görüp 31 aralıkta 4 üstünü göremezsek ilginç olur.
    audentes Fortuna iuvat

8. Hacim felaket idi kim almış kim satmış vadeli de bakan yazabilirmi telde matriks yok da

Sayfa 975/1003 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •