Sayfa 56/896 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 7167 madde; 441 - 448 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Bütün bistte hacimde 4 üncü

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bilanço ile beraber tabana verdiler, bofa acımasızca satıyor galiba bakalım haftayı nasıl kapatacak

2. Sasa’mız bu sene istenileni maalesef veremiyor. Yılbaşından bu yana %80 getiri sağladı, enflasyon da zaten en az o kadar vardır.

Hızlı yükselişlerin ardından 2018-2019 yıllarını da dinlenerek geçirmişti. Galiba 2022-2023 dönemi de benzer olacak.

YTD.

cay cekkk kendınede oralet soyle
    yatırım tavsıyesı degıldır

4. Taban görmedi, en düşük 50 yi görmüş
     Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    bilanço ile beraber tabana verdiler, bofa acımasızca satıyor galiba bakalım haftayı nasıl kapatacak
    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Marjlar bir önceki çeyreğe göre düşüş gösterse de yıllık bazdaki büyüme kayda değer. Geçen sene ikinci çeyrekte 266 milyon vergi öncesi kâr varken, bu sene ikinci çeyrekte 880 milyon VÖK var. Keza 6 aylıkta da benzer bir büyüme mevcut. Bunlar gayet olumlu rakamlar diye düşünüyorum. Diğer yandan nakit akışındaki bozulma (stoklardaki artış temelli) artarak devam etmiş. Dikkatler üzerinde olmalı kanımca.

Açıklanan bu rakamların hisse üzerindeki etkisi ne olur kestirmek güç. Bir süre yatay seyredebilir ya da bir miktar aşağı gelebilir diye düşünüyorum. Sonrasında yön tekrar yukarı dönecektir.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

6. Fiyatın bir süre aşağı ve/veya yatay gitmesi UVY için olumlu bir durum ( ben dahil ).
    Şahsım adıma aylık alımlarımı zaten dewam ediyorum.

Asl olan yatırımlar , ihracat , arsa olayının tamamlanması , satışlar , kar , etc…..

Maximum 3-4 sağlam hisse , biraz da nakit ( yedek akçe ) taraftarıyım.

Trade işine ve daldan dala atlamayı sewmediğim için , extreme bir durum olmaz ise UVY olmaya dewam edeceğim.

Trade yapmıyorsanız , dewamlı ekrana bakmak psikolojinizi bozar diye düşünüyorum.

3 günlük dünya. Bu da geçer yahu !
    Neler geçmedi ki !

Herkese bol kazançlar
    Sewgiler
    Beetlejuice

Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    ertelenmiş ya da değil sonuç olarak o kar sasa nın kasasına girdi. sürdürülebilir mi elbette değil fakat para kasada.
    --emin misiniz?

8. klasik her bilanço sonrası düzeltme hareketlerini izledik bugün

Sayfa 56/896 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •