Sayfa 854/1122 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Son 3 aydır kredi kartını yoğun taksitli şekilde kullandım. Son 10-15 gündür yaptığım hiçbir online alışverişe taksit alamıyorum. Başka kart denedim ona da vermiyor. Ne 3, ne 2. İlla tek çekim dayatıyor site.

Bundan önce 5-7-9 hatta 12 taksit ile bile alışveriş yaptım. Hepsiburada taksit yapıyor ama hepsine vade farkı ekliyor.

Sıkıntılı bir şeyler var gibi.

ytd
    Şimdi hatırladım HB son 1 aya kadar 3 ay taksite izin veriyordu vade farksız. Son 1 ay civarında hep 3 taksit ile aldım malı. Uçmuş o da.

TL'den mala anormal bir kaçış varsa eğer?

Decathlon 2+5 7 taksit yapıyor olması lazım hala TEB'e. Decathlonu üstüme yaptım Mayıs'tan Temmuz'a kadar

Aldığım bir çok ürün TL üzerinden zam gelmesine rağmen UK'de pound ile satışa koyulmuş aynı üründen göz ile görünür şekilde daha ucuza geliyordu. Üstüne bir de 7 taksit...

Ver oğlum ordan çadır, kano, olta ne varsa.

ytd

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Kuru buraya sabitlerlerse kkm den kacisı nasil engelleyecekler min 3 aylik enflasyon kadar gitmesi lazım doların.

Kuru maksimum birkaç haftadan çok sabitliyemezler.

aksi takdirde ihracatçılar batar, döviz girişi olmaz, kalıcı olarak daha aşırı kur artışı başlar.

aşagıdaki link enflasyon kadar kur artışının neden kaçınılmaz olduğunu anlatıyor.

https://twitter.com/emrahlafcu/statu...23106994970624

Arjantin’de perşembe yayımlanan hükümet verilerine göre tüketici fiyatlarının temmuzda bir önceki yıla kıyasla yüzde 71 artarak, yaklaşık 30 yılın en yüksek seviyesine dayandığı bildirildi. Aylık bazdaysa enflasyon oranı yüzde 7,4 yükseldi. Ekonomistlerin beklentisiyse yüzde 7,3 düzeyindeydi.

Arjantin Merkez Bankası söz konusu veriler ışığında borçlanma maliyetlerini 950 baz puan artırdı ve gösterge faizini yüzde 60'tan yüzde 69,5'e çekti.
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Düşük nüfus iyidir iyi.

Ytd
    tabi ki de....

287,00 alış
    Compra297,00
    Venta satış.!!!
    110,7% la brecha con el Dólar Oficial.!!!
    Resmî kur ile karaborsa arasındaki yüzdesel fark.!!!
    %110.7

https://m.valordolarblue.com.ar/
    Sazanlara müjde.!!!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    benzine zam var diyorlar....

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Arjantin’de perşembe yayımlanan hükümet verilerine göre tüketici fiyatlarının temmuzda bir önceki yıla kıyasla yüzde 71 artarak, yaklaşık 30 yılın en yüksek seviyesine dayandığı bildirildi. Aylık bazdaysa enflasyon oranı yüzde 7,4 yükseldi. Ekonomistlerin beklentisiyse yüzde 7,3 düzeyindeydi.

Arjantin Merkez Bankası söz konusu veriler ışığında borçlanma maliyetlerini 950 baz puan artırdı ve gösterge faizini yüzde 60'tan yüzde 69,5'e çekti.
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Karşılaştırman çok yanlış.

Bizim burada krizin faturasını tüm ömrü boyunca harcama yapmadan ülkesindeki sermaye yetersizliğine çare olsun diye de yerel para tasarruf yapan FAİZCİLER öder.

Bu FAİZCİLER emlak almaz, altın-dolar almaz SERVETLERİNİN YOK OLMASI PAHASINA her krizde hükümetlerin seçim öncesi para basarak değersizleştirdikleri TL yi tutar.

Bunlara enflasyon oranında FAİZ versen ne olur. Vade sonunda paralarını dinen de yasak olan tekrar faize koyarlar.

Halbuki din altını veya vadesiz tutlan doları yasaklamamış.

Kaldı ki bunlar da akıllanmış, yüzde 71 oranda TL tutan kalmamış. Yüksek faiz verip ne yapacaksın ki...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8. a101'in dijital katılım bankası açması

Bu bankadan oran alan var mı?

Sayfa 854/1122 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •