Sayfa 714/813 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. alan a1 satan a1 31 cekti bütüngün satacagı 100 bin

2. bu kadın sahiplerine söylüyorum alışta a1 varsa vermeyin aldığını direk 1 kademe üste yazıyor.satış ta varsa alın bitsin malıda kurtulalım gitsin az bir mal var zaten tahtayı rezil ediyo

3. garanti git bak demisas tahtasına da utan patron gör .adam giderken bak mal vermiyor hatta satış gelince karşılıyor giderkende üste yazıp bozmadan veriyor..sen bak dur yarı fiyatta sürünen kadına..

4. Bantaş bekleme yapma devam et. 6.xx görene kadar nefes bile almadan koşman lazım. Fiyat kazancı nakiti piyasa değerinden düşüp hesaplayınca 3 oluyor hala buralardasın. 3 yılda kendini amorti eden yatırım mı var da duruyorsun hala? İstediğin kadar gitme, benim en iyi yaptığım şey beklemek.

Arsası var GES'i var, tenekesi var sesi var, Bandırmadan armağan bizde Bantaş Ambalaj var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    KARŞIYAKA
    Gönderi
    885
     Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Patron şirketi iyi yönetiyor Bunu kimse inkar edemez
    Ama bizim için değil kendisi için

Zamanında

Hisse satmak yukarıdan hisse satmak hepimizin istediii şey gayet normal
    Ama bugün haber gönder yarın tavandan sat
    Yazdıklarınızın bir kısmına uymuyor bana göre
    Ne kadar ky düşündüğü belli

Benim buralardan hisse satmam birilerine ben yiyemedim buyrun siz yeyin demek olur
    Bunu da yapmayacağım

Tahtayı yapanların en çok korktuğu şey yukarıdan mal yemek
    İnlallah yukarıdan yiyecekler malı

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    Tahtada ki, haramilerin başı...

Endeks rekor üstüne rekor kırıyor...

Şirket kâr yazıyor...

Ama tahtada o, puluk diz boyu...

Adamın karnı ''Göbeği büyüyor'' Tahtaya bir şey yansımıyor?

Neymiş yatırım yapıyormuş...

Pekii, bu tahta 4 sene kar yazsa ve içini büyütse, tahtaya bir şey yansımasa,

Ve milletin yatırdığı para enflasyon karşısında bu tahtada eriyip gitse.

Sonrada yeter artık lanet olsun deyip satıp çıktığında,

Bu patron denilen zat size diyecek mi?

Dur kardeşim senin büyümemize olan katkının karşılığı bu, lütfen bunu kabul et.

Bu şirketin elinde %51 hakkı olmayan muhterem, Tahtanın namusunu kurtarmak senin işin.

Tahtanın paçavrasını çıkarıp, ırzına geçiyorlar, sende göz yumuyorsun.

Günlük hareketlere dikkat edin, anlayacaksınız.

YTD...

6. bilanço çok iyi

teknik harika

paton zaten bu piramitin en değerli halkası

bilanço öncesi sert yükselişin soğutmasını yapıyor elbet burda soluklanması normal

Allah'ım sen aklıma mukayet ol

7. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlara bir sorum var.tenrke fiyatları 4 ayda yarı yarıya düşmüş.bu şirketin karliligina nasıl etki eder?hissenin yükselmeyisindeki sebeb acaba fiyatların düşmesini? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

8. Bilgi sahibi degilim ama memleketimizin her guzide insanı gibi fikir sahibiyim Bu işte öncü Sarkap online satis fiyatlarini ve etrafimda zeytinyağı satan kucuk isletmeleri takip ederim teneke fiyatlarinda bir degisiklik olmadi. Hammadde fiyatlari dussede usd/tl artıyor ve piyasa aşağı vermiyor fiyatları. Sizin duyumlariniz nereden fiyatlar düşmüş falan merak ediyorum ..
     Alıntı Originally Posted by Hk1225 Yazıyı Oku
    Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlara bir sorum var.tenrke fiyatları 4 ayda yarı yarıya düşmüş.bu şirketin karliligina nasıl etki eder?hissenin yükselmeyisindeki sebeb acaba fiyatların düşmesini? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Sayfa 714/813 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •