Sayfa 137/1000 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Viop XLIII

1. HAKLISINIZ benzer FİKİRDEYİM , arkadaşlar, diyelim

100 endeks- 3000 geçti 3050 geldi 2950 gösterip aniden 3250 gitti ordan 3100 -3200 yol yapamaz mı konjoktür ve puan artışları hep matematikteki paralelliğe göre gitse bile 1900-2600 700 puan %33 üstü artış 2350-3000- %27 geliyor.

3150 de geçilebilir. Ordan 2700 geri çekilebilir, ama çok yakın vade zirve için 3000-3200 net nokta atışı yer bulmak zor . 2975- 2995 bile olabilir ,

DALGALARIN KEYFİNE KALMIŞIZ.

2. Buna çok şaşırdım hani senin ortalamalar filan ne oldu cauti abey seni de trader yaptık herhalde.

Gel gel su çok güzel sen de gel
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Full ov hisse+Bir o kadar hisse longum..hisse longları bugün kapamaya başlar, yavaş yavaş da endeks short açmaya başlarım. Şu an 2x olan net pozu en fazla nötr hale 0,5x hale getiririm. X miktar ov portföyüme dokunmam, hedge le azaltırım net pozu.

Normalde nette shortta geçmem stratejim vardı. Bu enf ortamında 0,5x altına bile inmemâ�¦aylar önce yazdık burada, şu ortamda nette short olmak (1 ay ve üzeri vadede) enayilik.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Buna çok şaşırdım hani senin ortalamalar filan ne oldu cauti abey seni de trader yaptık herhalde.

Gel gel su çok güzel sen de gel
    Bu planım, ama tekniğim sat vermez, kabak gibi yukarı trend devam eder short artırmam tabii ki. Şu an pozisyonum aşırı long sayılır, öncelikle onu makul düzeye indirmiş olacağım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Hayırlı olsun.

Ben bir süre poz yazmayacağım.

Komandolar telsizleri kapattı hesabı.

Geçen cuma dan beri böyle düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu planım, ama tekniğim sat vermez, kabak gibi yukarı trend devam eder short artırmam tabii ki. Şu an pozisyonum aşırı long sayılır, öncelikle onu makul düzeye indirmiş olacağım.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarın spot artı gaplı açılacağı kesin, hangi hisseleri fışkırttıracak palamız diye kafa yoralım, bankalar yüksek ihtimal biri de sindomanın akşam pazarı ucuzluğunda aldığı tüp olanbilür
    Tam düşündüğüm gibi tüp yüzde 4
    Gong sesi çaldı.
    Herkese rastgele
    Bakalım kapanışı ustalar nasıl yabcak
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    maliyet burası THY,SASA,AK,TUP le geceye girdik.
    kolay gelsin, bugun bayağı yorulduk sert maçtı
    tup açılışla beraber verildi bu bilanço 2 kere treda ettik %12 benim için yeterli.
    diğerleri ile yakın stoploslu devam
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    beklediğimiz gibi bir hareket geldi Ak tan 10.33 gördü 10.35 saldırıp kırarsa güzel olur .
    kuş ta 63 üzeri kalabilirsek 64.50-65 bandına saldırı

dışarıdan ayrışıyoruz hafta sonu not algısı vardıya yine burada kontrollü borsa burası basacak olan badem bir anda basar acımaz.
    19 ARALIK unutulmasın sıfırlama en sevdikleri formasyon
    dün belirttiğimiz bantlar görüldü üzerinde kalabilecekler mi bu önemli.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam seansında palamız fışkırttırmış, oyuna biraz adrenalin enjekte ediyim de mert abi herkül neymiş görsün
    3130 dan şortumu tekrar yerine koydum.
    3118 flat

Biraz izliyelim, çok haşin ve gaddar oynuyır zalım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 137/1000 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz