Sayfa 890/1122 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Artık hiç bir şeye şaşırmıyordum
    aha buna şaşırdım , vay be !! gerçekten vay be
    millettin parasıyla git ABD de oku , bunu haber yapanlara
    --------------------------------------------------------------------------------
    Ravza Kavakçı'nın, ABD'de okumak için İBB'den aldığı 2.161.291 ₺'yi kamuoyuna açıkladıkları gerekçesiyle;

İBB Metro A.Ş.'ye 40.000 ₺,
    Cumhuriyet Gazetesi'ne 30.000 ₺ ceza verildi.

umarım doğru bir haber değildir ,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    İngiltere kesin veriyor vizeyi para verirsen. Paraya bakıyor kızıl gotlu İngiliz. Parayı bas iki saatte bile vize veriyor 3 6 12 aylık vs. Uzun süreli vize daha pahalı.

Bi keresinde vizem mizem yokken sabah başvurup akşam uçağa bindim o derece. ( uçuk bir para idi, şirketten tabi )

İngiltere gidecekseniz mutlaka yazın gidin. Kışın güneş yok, sabah karanlıkta kahvaltıda kuru fasulye yedik ( mecburen başka yemek yok ) hem psikolojiyi hem motoru bozduk daha da gelirsem iki olsun sarayına bir kraliçesine iki dedik daha da gitmedik harbi.
    Dunyanin en emperyal milleti.
    Emperyalizmin en cok yakistigi, hakkini en iyi veren millet.
    Derler ki: Dunyanin her yerindeler. ABD icinde bile bir kucuk Ingilazya vardir, onlari da bu kizil gotlu, domuz renkli ingilazlar yonetir.
    Biraz irkci oldu ama kusura kalmayin artik.
    Kim demis? Dunyanin herhangi bir yerinde iki balik biribirleri ile kavga ediyorsa bilin ki az evvel oradan bir ingilaz gecmistir.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Artık hiç bir şeye şaşırmıyordum
    --------------------------------------------------------------------------------
    Ravza Kavakçı'nın, ABD'de okumak için İBB'den aldığı 2.161.291 ₺'yi kamuoyuna açıkladıkları gerekçesiyle;

Ileri demokrasilerde boyle yuruyor isler..

Syg,

4. Köşe başlarının hepsini ya mafya, ya cemaatler, ya da yurtdışından fonlanan tipler tuttuğu için vatana faydalı bir şey yapanı yaşatmazlar bu saatten sonra.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bu arada izlememis olanlar icin Netflis'e Lawrence of Arabia gelmis..

Mutlaka izlenmesi gereken bir film.

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Artık hiç bir şeye şaşırmıyordum

Isminde hal halavet yok, yuzunu gectim direk.

Syg,

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    İngiltere kesin veriyor vizeyi para verirsen. Paraya bakıyor kızıl gotlu İngiliz. Parayı bas iki saatte bile vize veriyor 3 6 12 aylık vs. Uzun süreli vize daha pahalı.

Bi keresinde vizem mizem yokken sabah başvurup akşam uçağa bindim o derece. ( uçuk bir para idi, şirketten tabi )

İngiltere gidecekseniz mutlaka yazın gidin. Kışın güneş yok, sabah karanlıkta kahvaltıda kuru fasulye yedik ( mecburen başka yemek yok ) hem psikolojiyi hem motoru bozduk daha da gelirsem iki olsun sarayına bir kraliçesine iki dedik daha da gitmedik harbi.
    Yazın keyifli ama yağmurluk şart. Sağlam ıslanmıştık.
    Mutfakları zaten sıradan diye biliyorum. Bizim mutfakla yarışabilecek fazla bir yer yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Bizim muhafazakarlar genelde Londra dan ev alıyor. Londra ilk tercihleri yani,
    Hamdolsun.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 890/1122 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •