Sayfa 247/1000 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    MB den bir hareket beklenmiyor
    yinede sanki piyasa onu bekliyor gibi
    Bademsporu tebrik şart
    Salı günü o hareketle çok kışı şort yaptılar
    ve döktüler
    Ogun sadece sadece şort olarak düşünme long olan ve açık yapanlarda ameliyat oldu stoploss patlattırdılar
    ortaya karışık.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. şaap reis 1000 point arttır meydan yiğit görsün sonra şakkadanak bir 1000 daha şakkadanak 1000 daha şey de enflasyon da şakkadanak gümlesin
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3. Hacimde EREGL ve KRDMD ilk sırada gibi, THYAO ve YKBNK geriye kaydı.

Bu 2 senette elinde olanlar dışında olumlu konuşan yoktu.

Normalde borsada esas para açığa satıştan kazanılıyor, ahalinin büyük bölümü öne AL sonra SAT üzerine işlem yapıyor, aldığı fiyatın altına satmaya genelde insan kıyamıyor ama bir noktada ister istemez lanet edip satıyor. Sistem bunun üzerine kurgulu gibi.

Genel bir açık yoğunlaşması olunca büyük finansörler veya görünmez el devreye giriyor olabilir, normalde onlar için borsa kum havuzu gibi bir şey orada işlem yapacak vakitleri yoktur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Kişisel pencereden
    200 baz puan indirim olsa
    bana süpriz olmaz
    Gerçeklikten kopmuş bir MB nin biraz daha kopması süpriz bir şey ifade etmez

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    şaap reis 1000 point arttır meydan yiğit görsün sonra şakkadanak bir 1000 daha şakkadanak 1000 daha şey de enflasyon da şakkadanak gümlesin
    abi teşbihte hata olmaz derler.

ayının kırk tane türküsü varmış, kırkı da armut üzerineymiş
    audentes Fortuna iuvat

6. Dün Ersan Şen 60-65 milyar dolar getirilip seçimlere kadar idare edilecek diyordu.

Böyle bir şey var ise faizler daha da indirilip vatandaşa dolar tepelerden satılacak olabilir. Halkımız bir gecede doların %20 düştüğünü unutmasın vs de dendi.

Bakalım faiz ne olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    abi teşbihte hata olmaz derler.

ayının kırk tane türküsü varmış, kırkı da armut üzerineymiş
    ayıya kovan bekçiliği için ne kadar maaş istersin diye sormuşlar istemem ben dava adamıyım demiş geçenlerde ayıcıklarımdan biri balı fazla kaçırmış az daha ölüyormuş internette gördüm
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8. Bizim borsa düştükçe alıp, yükseldikçe satana göre değil.

Yükseldikçe alıp düştükçe satmak gerekiyor ama insan beyni pek izin vermiyor. O yüzden robotlar daha başarılı olabilir.

Sayfa 247/1000 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •