Sayfa 506/919 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. XBank endeksi yüzde 6 yükseldi şu an itibariyle

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    XBank endeksi yüzde 6 yükseldi şu an itibariyle
    an itibariyle Bist banka endeksi yüzde 7 oldu

3. bugünkü borsa kapanışı ve bist bankaların bu kapanışı sebebiyle kalan hisselerimle tekrar uzun vadeci olmaya karar verdim .

Haa bu arada;

Yazdıklarım beni bağlar .Yatırım tavsiyesi değildir .Herkes kendi kararını kendisi versin.

4. Sn.lionnes, bence bulduğunuz hisseler de, tespit ettiğiniz fiyatlar da gayet makul ve mantıklı. Ancak, affınıza sığınarak söylüyorum, sabırsız ve tezcanlı bir yapınız var. Sürekli karar değiştiriyor, bir uzuncu, bir alsatçı oluyorsunuz, bir yazmayacağım diyor, bir vazgeçtim yazacağım diyorsunuz, hisseyi bir övüyor, bir gömüyorsunuz. Bunu da kötü niyetle ve kazanç sağlamak için yaptığınızı düşünmüyorum. Sadece bunu sürekli ve aynı şeyleri yazarak yaptığınız için rahatsız edici oluyor. Bir de her yorumun ardından hisse pazarlamalara karnımız tok gibi şeyler yazarak insanları töhmet altında bırakmanız.... Kendiniz için "Borsa forumları herkese açık, istediğim gibi yazarım kardeşim" derken, her yorumun ardından 10 tane mesaj yazdığınızdan insanların foruma yazası gelmiyor. İnsanlar sizin yazmanızı istemiyor değil, siz insanların yazmasını istemiyorsunuz... ya da en azından sizin hisse pozisyonuna uygun olarak yazsınlar istiyorsunuz.

Daha çok değil pandemi zamanında THY hangi fiyattaydı? Yerli yabancı tüm havayolu şirketleriyle ilgili neler konuşuluyordu? 5 senede 60 kat çıkmış dahi olsalar ve bu hisseler Hektaş, SASA ya da Ereğli gibi dev şirketler olsa da, bir hisseyi 5 sene tutmak kolay bir iş mi? Kaç KY vardır ki o 60 katı kazanabilen?

Ben Kront'u ilk aldığımda hisse 3 liralardaydı. 5 liralardan da yüklü toplamaya başladım. 2 yıl önce hisse 80 liradayken hiç de fena kazanmamışım diyorum şimdi. Tüm hisselerimi de satıp da SASA, Hektaş, Ereğli, ev, araba ya da arsa alsaydım, şimdi de onları satıp tekrar Kront alsaydım... Ya da 3-20, 8-24, 11-33, 24-79 hareketlerinde al sat yapsaydım.... Ama öyle olmuyor işte. Bu ya çok büyük şans ya da ütopik bir borsa bilgisi olurdu ki o da bende yok. Yüzyıllar önce Isaac Newton'un bile battığı şu borsa aleminde yine de fena değil deyip geçiyorum. Ayrıca muhtemelen de sizin dediğiniz gibi 5-10 yıl içinde uzay F/K'larına gider hisse. Biz de o zaman elimde şu kadar Kront vardı, satmasaydım şimdi şu kadar param olacaktı deriz.

5.  Alıntı Originally Posted by Forza korfez Yazıyı Oku
    Sn.lionnes, bence bulduğunuz hisseler de, tespit ettiğiniz fiyatlar da gayet makul ve mantıklı. Ancak, affınıza sığınarak söylüyorum, sabırsız ve tezcanlı bir yapınız var. Sürekli karar değiştiriyor, bir uzuncu, bir alsatçı oluyorsunuz, bir yazmayacağım diyor, bir vazgeçtim yazacağım diyorsunuz, hisseyi bir övüyor, bir gömüyorsunuz. Bunu da kötü niyetle ve kazanç sağlamak için yaptığınızı düşünmüyorum. Sadece bunu sürekli ve aynı şeyleri yazarak yaptığınız için rahatsız edici oluyor. Bir de her yorumun ardından hisse pazarlamalara karnımız tok gibi şeyler yazarak insanları töhmet altında bırakmanız.... Kendiniz için "Borsa forumları herkese açık, istediğim gibi yazarım kardeşim" derken, her yorumun ardından 10 tane mesaj yazdığınızdan insanların foruma yazası gelmiyor. İnsanlar sizin yazmanızı istemiyor değil, siz insanların yazmasını istemiyorsunuz... ya da en azından sizin hisse pozisyonuna uygun olarak yazsınlar istiyorsunuz.

Daha çok değil pandemi zamanında THY hangi fiyattaydı? Yerli yabancı tüm havayolu şirketleriyle ilgili neler konuşuluyordu? 5 senede 60 kat çıkmış dahi olsalar ve bu hisseler Hektaş, SASA ya da Ereğli gibi dev şirketler olsa da, bir hisseyi 5 sene tutmak kolay bir iş mi? Kaç KY vardır ki o 60 katı kazanabilen?

Ben Kront'u ilk aldığımda hisse 3 liralardaydı. 5 liralardan da yüklü toplamaya başladım. 2 yıl önce hisse 80 liradayken hiç de fena kazanmamışım diyorum şimdi. Tüm hisselerimi de satıp da SASA, Hektaş, Ereğli, ev, araba ya da arsa alsaydım, şimdi de onları satıp tekrar Kront alsaydım... Ya da 3-20, 8-24, 11-33, 24-79 hareketlerinde al sat yapsaydım.... Ama öyle olmuyor işte. Bu ya çok büyük şans ya da ütopik bir borsa bilgisi olurdu ki o da bende yok. Yüzyıllar önce Isaac Newton'un bile battığı şu borsa aleminde yine de fena değil deyip geçiyorum. Ayrıca muhtemelen de sizin dediğiniz gibi 5-10 yıl içinde uzay F/K'larına gider hisse. Biz de o zaman elimde şu kadar Kront vardı, satmasaydım şimdi şu kadar param olacaktı deriz.
    Sayın Forza korfez , Sizi eskiden beri takip ederim bu forumda .Ara sıra sizinle de didişmelerimiz oldu karşılıklı atışmalarımız oldu.Ben Bunların hepsini bizim büyük beklentiye girip uzun yıllar sabredip karşılığını alamamıza bağlıyorum özellikle bu şirkette sürekli olarak büyük hedefler verildi şirket tarafından ve hiç biri gerçekleşmedi .Bunun moral bozukluğuyla ister istemez birbirime girdik bibirimizi kırdık .

Demem o ki uzay fk sı hala gelebilir ancak şirketin kendini en azından 1-2 bilançoyla kanıtlaması, satışlarını hızlı reel olarak artırması , yatırımcıya güven vermesi gerek . Tıpkı sasa hekts gibi her bilançoda beklenti üstü bilançolar açıklaması gerekir ki yatırımcı güvensin ve Uzay FK sı fiyatlansın . Ne diyim umarım önümüzdeki yıllarda bu başarıyı gösterir şirket.

6. Ismimiz de degisti. Ironsphere'den de vazgecmemisler.

Yatirim tavsiyesi degildir.

7. Hayirli olsun şirket bir değişimin içinde bence sonucu guzel olacak.
     Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Ismimiz de degisti. Ironsphere'den de vazgecmemisler.

Yatirim tavsiyesi degildir.

8. Benim sene başında söylediğim seçim rallisini Tuncay Turşucu bugün söyledi. Seçim rallisi beklentisin olduğunu endeks çok daha yukarılara gideceğinin beklentisi olduğunu söyledi .

Ayrıca yine daha önce yine sene başında söylediğim kontrolmatikten de bol bol bahsedildi hatta yayına Genel müdür de bağlandı .

"Kontolmatik çok farklı bir olay , Türkiyede kimsenin yapmadığı ve çok yüksek teknoloji işlerine giriyor" dedi Tuncay Turşucu .

Sene başında bolca yazdım Tuncay Bey bunları

https://www.youtube.com/watch?v=orNs...oombergHtRadyo
    Son düzenleme : lionnes; 18-08-2022 saat: 20:41.

Sayfa 506/919 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •