Sayfa 654/1044 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. [IMG]heh. şimdi yandık. alıcaz o zaman mecburen 3-5. bakalım fiyat ne der?[/IMG]

Aldın mı selimcan.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Selim can şuan bu satırları Antalya Kaş tan yazıyorum Bungalovdan Konya ya sizi göndereyim dedim ben.
    Ben belki yakında anya mıdır hanya mıdır orayada geçebilirim belki.
    sayın Dandanakan selamlar
    İYİ TATİLLERİNİZ OLSUN

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Kesikli çizgi üzeri kapanışlar gelince 5 li rakamlara geldi, kanal üst bandı 5.24 fibo 5.28 buralara biraz dikkat hacimli üstüne atarsa bakarız.
    Lütfü abim sessizlik yemini etti herhalde. Konuşunca hisse gitmiyor diye..
    Lütfü abiiii tavukları kesersin artık.

Yalnız hiperenflasyon az kalır uzay enflasyonu, torunlar su istedi kampın kafesinden alayım şimdilik dedim 1lt pet su aldım 15 tl istedi namıssızlr lan bura hava alanımı dedim bu ne.Öyle abi dedi. Dedim TUİK buralara uğramıyor herhalde.

Sen Sabiha Gökçen Havalimanında yemek yemeyi denesen. Emekli maaşını bırakırsın, üstüne böbreklerini rehin alırlar.

Aldın mı selimcan.

Sattım bile dönerse aşağıya tezgah kurar alır, kulağımızın üstüne yatarız 3-5 ay. Çok KY dadandı gene. Öyle anladım ben. Alımlar hep KY alışı gibiydi. Ekranı izledim bir ara. Doldur- boşalt yapıyorlar gibime geldi. Nasıl olsa seçenek bol. Azıcıkta olsa, pantolonu bırakmadan kenardan kenardan şeyedelim. Özlemişim tradeyi. Epeydir al-sat yapmıyordum. Ellerim titredi sandım bir ara. Hafifte terledim. Yaşlanma emareleri bunlar hep. Üstadım diyordu zaten çok ta şey etmemek lazım.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

4. Grafiklere ve yazılara arada göz atıyorum ama yazmak nasip olmadı herkesin ellerine sağlık, geçen hafta devam eden bahçe işlerine ilave dişçiye gitmeye başladım sorunlu olanları tamir ettiriyordum, dün sabahta 4 aydır farklı tedaviler uygulanmasına rağmen iyileşmeyen kedimiz kötüleşti acil veterinere götürdüm yapılan iğneler alerji yaptı az kaldı ölecekti baya başını bekledim... bu sabah biraz iyileşti yarınki diş randevusunu iptal edip 5 inci kez veterinere gideceğiz inşallah bu defa bir teşhis ve tedavi bulunur, borsaya da bazen göz ucuyla bakıyorum bazen uzun uzun bakıp bir anlam veremiyorum, Selim hocam tavuklar başkasına kalsa çoktan kesilirdi zaten 14-15 tavuk var günde 2-3 yumurta alıyoruz verdiğim yemlerin parasıyla en az 7-8 yumurta alırım
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Kesikli çizgi üzeri kapanışlar gelince 5 li rakamlara geldi, kanal üst bandı 5.24 fibo 5.28 buralara biraz dikkat hacimli üstüne atarsa bakarız.
    Ellerinize sağlık hocam, sizin haftalık grafiğin ekran resmini almıştım o seviyeleri takip ediyorum, elimde bir miktar fazlalık var onları satayım sonrasına 2023 Eylül ayına kadar yüzüne bile bakmam herhalde, borsa iyice saçmalıkların merkezi haline geldi, bir düzen şart hem borsaya hem ülkeye ...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6.  Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    sayın Dandanakan selamlar
    İYİ TATİLLERİNİZ OLSUN
    Aleyküm selam sayın eliot teşekkür ederim, günaydın bu arada.
    İnterneti telefondan bağlıyorum laptopa oda pek çekmiyor sıkıntı var.

Mavi trend te şuan rsi de bir uyumsuzluk var düzeltmek isterse mavi pivot rakamı izlenebilir. 46.66

7.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Lütfü abim sessizlik yemini etti herhalde. Konuşunca hisse gitmiyor diye..
    Lütfü abiiii tavukları kesersin artık.

Sen Sabiha Gökçen Havalimanında yemek yemeyi denesen. Emekli maaşını bırakırsın, üstüne böbreklerini rehin alırlar.

Sattım bile dönerse aşağıya tezgah kurar alır, kulağımızın üstüne yatarız 3-5 ay. Çok KY dadandı gene. Öyle anladım ben. Alımlar hep KY alışı gibiydi. Ekranı izledim bir ara. Doldur- boşalt yapıyorlar gibime geldi. Nasıl olsa seçenek bol. Azıcıkta olsa, pantolonu bırakmadan kenardan kenardan şeyedelim. Özlemişim tradeyi. Epeydir al-sat yapmıyordum. Ellerim titredi sandım bir ara. Hafifte terledim. Yaşlanma emareleri bunlar hep. Üstadım diyordu zaten çok ta şey etmemek lazım.

Bekleseydin az daha

8.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Grafiklere ve yazılara arada göz atıyorum ama yazmak nasip olmadı herkesin ellerine sağlık, geçen hafta devam eden bahçe işlerine ilave dişçiye gitmeye başladım sorunlu olanları tamir ettiriyordum, dün sabahta 4 aydır farklı tedaviler uygulanmasına rağmen iyileşmeyen kedimiz kötüleşti acil veterinere götürdüm yapılan iğneler alerji yaptı az kaldı ölecekti baya başını bekledim... bu sabah biraz iyileşti yarınki diş randevusunu iptal edip 5 inci kez veterinere gideceğiz inşallah bu defa bir teşhis ve tedavi bulunur, borsaya da bazen göz ucuyla bakıyorum bazen uzun uzun bakıp bir anlam veremiyorum, Selim hocam tavuklar başkasına kalsa çoktan kesilirdi zaten 14-15 tavuk var günde 2-3 yumurta alıyoruz verdiğim yemlerin parasıyla en az 7-8 yumurta alırım
    Lütfü hocam hem sana hem kediciğe acil şifalar diş işi sıkıntı, kedicik te en kısa sürede iyileşir.
    Hayvanları sevmeyen hiç bir şeyi sevemez zaten.

Sayfa 654/1044 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •